Navštíveno 3154x

Znamej, nechapu, ze je OK. Neuveritelny stesti. Bejt tam spolujezdec, tak by to nejspis dopadlo hur. Jeho 3. Bouracka behem roku.
[ Link ] 

17.08.2013, 15:06 |
AR tak znamej by měl asi dobrovolně vrátit papíry a nechat se vozit veřejnou dopravou, tágem, znamýma atd...

17.08.2013, 15:10 |
Augi Jako AR. Pokud ve 23 letech bourá 3x do roka, no, tak potěš koště a doufám, že se s takovým kokotem nikdy nepotkám na silnici...
M.a.R.i: ten tvuj znamej musi byt poradna pi.a jinak si to nedovedu vysvetlit. Takovej retard na silnici nepatri :/
Mam podobnej nazor. Mohl nekoho zabit v aute a nebo na silnici. Spis jsem to sem dal pro zajimavost z ceho vseho clovek muze vylezt
k tomu není co říci, takovéto štěstí mají mít hlavně ti, které sejme někdo jiný a ten dotyčný by už za volant neměl sednout, už jen ze své soudnosti, holt, každý by měl mít vlastní soudnost nejen vůči ostatním ale hlavně k sobě sama... Za 2-3 roky už to nemusí přežít... Ale kdo chce kam....
Tak to je z prdele klika jak hovado. Nevim co je tvůj kamarád zač ale musel jet jak sem napsal v první větě na konci. Jako taky se rád svezu svižněji ale vim kdy má auto dost. Je mi stejně jako jemu ale za těch 5 let sem ani jednou neboural (ťuk,ťuk). Ať je rád že neskončil nedej bože na vozíku.

18.08.2013, 09:35 |
gizmi Toho nadelate, se vyklepe a jeste dobre proda.. se serviskou, nalestene, nachipovane :D
Jinak souhlas jako ostatni. Vcera mi pred barakem mladej kluk s partnerkou ve focusu sejmul chodce a asi to nebylo dobry, protoze dopravka to tu resila jeste 4 hod pote. Kluk celou dobu i s holkou brecel jak zelva a jen kejval. Predek auta KO a dle krizku kde nabral a kde zastavil + dle hasicu na miste co uklizeli flek + 6 policejnich aut soudim tezkej pruser..

18.08.2013, 11:52 |
kuchta | Upraveno: 2013-08-18 11:55:13
Jinak pro zajímavost i z tohodle vylezli oba šoféři s pár odřeninama.Už si ani nepamatuju co se stalo.Ale do dneska kluky potkávám.Taky měli z prdele kliku.

"v jedné z levých začátek byl nejspíš moc rychlý..."
to me pobavilo v kontextu s tema fotkama:)
Kretén s bmw dřív nebo pozdějc tady bude jeho nekrolog.

18.08.2013, 19:41 |
AR Jj přesně tak, kdyby jezdil se škodovkou tak neboura!
a to sem si jako kluk chtel koupit baworaka a bejt jeden z tezkejch hochu:)ale kdyz to vidim zustanu vernej passikovi 2.5tdi:)volkswagen das auto:)
To není o bmw nebo pašíkovi, to je o tom, že chlapík neumí pracovat s tím, s čím zrovna jezdí, tak by mohl asi zpomalit.
nedávno jsem vezl toto, řidiče zachránilo nepoutání se...

19.08.2013, 13:17 |
AR Horal-11: přejel ho tank?

19.08.2013, 20:19 |
Lu82 AR : ne zatáčka, to Coupe je kámoše z Českého Duba. Taky s prdele klika. Skoro žádna zranění

19.08.2013, 22:11 |
Lu82 jo kubu
zrejme typickej namachrovanej idiot v bmw....

20.08.2013, 09:45 |
hanzz Zcela upřímně píšu, že je škoda, že z toho vylezl...