Navštíveno 1832x

Ahojte, koukám na tablety a tak nějak jsem koukal na:
1.
[ Link ] 2.
[ Link ] Asus se mi tedy líbí víc (z hardwarové stránky), jak na tom bude kvalitou? příp. nemá někdo zkušenosti, či jiné alternativy?... Díky za rady
ja mam tab dvojku. vadi mi na nem prodleva pri otoceni ze sirky na vysku. v tomto je docela linej...
jinak ale maximalni spokojenost. hlavne co se tyka vydrze. bez problemu 10+ hodin...
a jak je na tom s aplikacema, rychlostí aplikaci a rychlostí celkově? Díky :)
mam s3ku a ta je urcite rychlejsi :) ale jinak pro normalni praci zcela v pohode. mam ho na net, fotky, sem tam mp3ky, filmy... rychlost je ok. drzel jsem mnohem, mnohem pomalejsi kousky :)
hlavně mi jde o to, aby se to nesekalo a pracovalo plynule. Budu to mít především na "kancelářské" utility, fotky, filmy, wifi (net), případně nějaké kravinky na odreagování... :) A co ten asus?
jestli ses z otrokovic, tak si muzeme klidne dat nekde sraz a muzes si to osahat... jsem z KM :)
asus nevim, neznam
jsem a zítra jedu do KM pro HDD, tak kolem šesté, sedmé hodiny večer. Měl by si teda chvíli čas, že bych na to koukl? Chtěl bych jít do prodejny už s nějakou představou a né čistý, jako panna :D
psal jsem sms. tak mi na to cislo zitra zavolej :)
Mám Asus, TF300GT, sice asi výkonnější, ale spokojenost, kvalita provedení ok, navíc dobrá podpora, už tam mám asi 3 měsíce Android 4.2.1

17.08.2013, 23:12 |
Dr.T Stejne jako hightower, a taky spokojenost, mam 9 mesicu a spokojen, nyni 3 mesice bez stolniho pc a cela family jedem na asusu 300

21.08.2013, 23:34 |
DITR ja mam treba acer iconia pul roku a nestezuju si notebook sem od rozbaleni tabletu nemel zapnuty, filmy, internet, zatim jakekoli hry (max payne, real racing 3, modern combat4) bez jakehokoliv zaseknuti navic ma klasicke usb takze napojim i externi hdd nebo drativy ovladac z xboxu 360 a slape to vsechno jak ma nestezuju si. Akorat jednou zazlobil a nenacital wifi tak sel na tyden do servisu na reklamaci tam pry provedli tovarni reset a zase jede
Kdyby nekdo mel zajem, tak tady v bazaru nabizim tablet Sony Z, ktery je vodeodolny.