Navštíveno 2162x

Používáte tu nědo win 8? Sem z dost věcí vcelku zmatený, Tak jestli to tak je, nebo jen dělám něco špatně.
Mam, ale v supliku...radsi.
Používám na domácím NTB,ale kromě toho,že jsou stabilní jejich výhodám nerozumím.
W8 jsou snad nejhorsi systém, nezvykl jsem si na to, jedu 7

19.08.2013, 07:57 |
AR Tak když se trochu potuní doděláním start buttonu a nastavením startování do plochy tak je to ok. Chvilu sem na nich jel na firemnim notasu nez sem z tama zdekoval jinam ;)
V práci, doma, bez start buttonu a naprosta spokojenost ;-)
Jako Darker. Uz vsude jen W8 a W2012. Proste je to jen o zvyku...vetsina lidi bude furt nadavat, dokud si opet nezvyknou a pak to budou opevovat :)
jj je to o zvyku jak píše lukee_cz a teď když MS vydá update na 8.1 v rámci service packu, tak některý výtky uživatelů potlačí.
VV věřím že to je o zvyku, ono ani nic jiného nezbyde. Ale přijde mi to nešikovně udělané, je to jak pro tablety a ne do notasu.
Je nekdě nějaký návod aspon základních věcí, nějaké vychytávky atd.
A další věc, stáhl sem si google chrome. Jede v poho, ale když mám třeba youtube, a chci shodit do "lišty", tak se mi prostě vypne zvuk. U IE, který tu byl nainstalován to jde. Jde to někde upravit, protože, takhle chci třeba pustit hudbu z netu a dělat něco jiného a nejde to.
jo uz je jedu skoro rok, ted cekam na 8.1. Prechod XP na 7 byl daleko horsi nez prechod 7 - 8
Harryp - myslim ze nepotlaci, klavesu win doplni talcitkem, funkce je stejna. Ja si dal do desktopu nanlistu misto start odkaz na run a od te chvili mi uz stejne nechybi.
Ma svoje mouchy, ala jinak je system dobry a stabilni

19.08.2013, 12:19 |
Tweety_xx | Upraveno: 2013-08-19 12:19:55
no já mám přávě přechod z xp, vosty na 8. Takže to je asi dost skok.
Jěště k tomu to jedu na nb toshiba a je tu spousta aplikací které jsou od toshiby a to se mi let jedno do druhého.
Jel jsem na ně rok, vrátil jsem se k W7,
přestože jsem tam měl ClassicShell, a chovalo se to jako klasický wokna,
nevyhovovalo mi to,
ikony divně veliký, info o souboru mi chybělo,
vytváří to skryté soubory které mi pak vadili při porovnání adresářů, atd atd.
jo plocha za 6s od zapnutí poweru, to byla bomba

19.08.2013, 12:48 |
zipp používám a spokojenost. Moc se mi nelíbí design - vždy jsem byl milovníkem krásnýho aera. Start tlačítko naprosto nechybí, nevím k čemu by mi mohlo chybět, naopak se mi moc líbí celková rychlost a odladěnost

19.08.2013, 13:00 |
Kamil upgradoval jsem hned jak vyšly a po pár hodinách rozkoukání spokojeně používám (ani ten Start mi nechybí)
Tweety_xx: a mas Chrome spuštěný v Metru nebo klasika na ploše? Podle toho co píšeš, to vypadá na metro, v nastavení Chrome stačí kliknout na spouštět v klasickém režimu nebo tak nějak :)

19.08.2013, 13:15 |
AR Vám co start button nechybí to máte vše přes metro? a nebo bordel na ploše?
Macknu windows button na klavesnici, zacnu psat co chci za aplikaci a bouchnu do enteru... stejne rychle, jako v nabidce start ve win7 :)

19.08.2013, 13:29 |
zipp AR: přesně jako Darker. Jinak počítač uspávám a probouzím přes HW tlačítko a když jednou za uherskej rok lezu do ovládacích panelů, tak charm panel to jistí

19.08.2013, 16:25 |
Ravo Mě štve podivný hybrid metra a klasiky, pokus o to být "adroidský" nebo "applovský" (vč. Windows store) a zároveň i windowsovský. Tlačítko start mi až tak nechybí, spíš mi vadí ty podivný Metro aplikace typu Video, Fotoapart, Hudba atd.
Prostě ta dvojitost a ani jedno není pořádně. Tzn. vědomě metro pořád potlačuju a obcházím.
Jinak vyladěnost a rychlost je boží, kdyby takhle šlapaly 7čky, zůstal bych u nich. Mám NTB s SSD diskem a už ho vůbec neuspávám ani nehibernuju, pořád jen vypínám, protože plocha za cca 2-3s od zapnutí je moc dobrá věc ;-)
kdy se osmicky vyladi tak, aby vypadaly a chovaly se jako sedmicky, tak jsou uplne super :)
mam je hlavne kvuli rychlosti... ta je oproti w7 zasadne lepsi.
Metro aplikace jsou super na tablet, tam jsem asi nic lepsiho (na ovladani) nenasel, ale jinak je pravda, ze na PC je to "uz moc dotekove" a na tablet zase "malo dotykove"...takz eani jedno poradne :D

19.08.2013, 20:58 |
ivls ja 8čky od včera, co mi tady lukee_cz nechal tablet :)
u me prechod z xp, taky celkem rána, ale to se poddá

19.08.2013, 22:22 |
Adler potreboval bych poradit .
notebook samsung s w8 si nepamatuje cas.
nastaveno rucne tak i synchronizováno se serverem a nic
a nevim jak to poladit?
staci zavrit otevrit notas a uz je tam sekyra
má nekdo nápad? dik

19.08.2013, 22:25 |
Adler nejak vic rozepsat by to neslo ?

19.08.2013, 23:27 |
Drtič Za me katastrofa, nemuzu si na to zaboha zvyknout. Prechod z vist. Jsem z toho komplet zmateny, vse je jinak, nez tam neco najdu, tak je to na zblazneni. Uz je mam tri mesice a furt hledam a nervuju se. Jinak teda rychlost supr, ale....
Darker: I z metra (chápu, že to je to jako by android na tabletu) i z plochy se to chová stejně a to co píšeš nemůžu nikde najít. šel by dát prontscreen nebo tak něco? nevím u některých věcí co je win 8 co vychytávk toshiby, má totiž multifunkčni touchpad a některí příkazy dělám přes to a nejsem si jist jestli to je funkce win 8.