Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > RC model do terenu ???

o Navštíveno 1416x o
o 21.08.2013, 13:07 | Zdenek (A) | Upraveno: 2013-08-21 13:08:38
Parkat se tu uz diskutovalo o RC modelech a je jasne, ze se tu da ziskat dost uzitecnych informaci na toto tema. Takze:

Uvazuji o nejakem RC modelu pro synka. Zatim dostaval jen kramy za par stokorun, ktere umrely po par dnech pouzivani nebo po prvni rane do prekazky, coz bylo brzy. Chtel bych neco trochu trvanlivejsiho a i lepsiho, co se tyka vlastnosti. Zasadni pozadavek ale je, ze si kvuli tomu nehodlam brat druhou hypoteku!!! Trochu jsem uz hledal na netu a takovym slusnym reprezentantem toho, co bych byl ochoten zaplatit, je toto: [ Link ] (Maverick - ION MT 1/18 RTR Monster truck)

Dulezite vlastnosti: Elektrika, pouziti i venku v lehcim terenu, vse vcetne vysilacky musi byt v cene. Idealne take kdyby na doporuceny model byly dopstupne nahradni dily, az to mladik polame.

Dotazy:
- Da se za tuto cenu poridit i neco lepsiho? Co?
- Da se takovy model v teto kvalite poridit levneji? Kde?
- ...

Zasadni omezeni: Opravdu ale opravdu za to nedam vice! Rady typu "priplat si a budes mit lepsi" neberu ;-)

o 21.08.2013, 13:10 | AllInOne
priplat si a budes mit lepsi"
Martyn prodává eRevo tuším.....cena s ním je na hodě, tuším. To je ale už taky jiná LIGA
o 21.08.2013, 13:34 | Lucni.konik
[ Link ]
Tohle má kolega z práce i jeho syn. Výhoda? Spoustu dostupných ND. Jen doporučení - je lepší na tom vyměnit servo s kovovými převody.
Jinak pokud bys chtěl něco do terénu, tak to je cenově ouplně jinde.
o 21.08.2013, 13:38 | Zdenek (A)
L.k: Jo.... na tohle jsem take narazil. Take v podstate splnuje me pozadavky, jen ten Maverick se mi libil vice designove. Nahradni dily jsou samozrejme vyhoda. Servo by se moho vymenit za lepsi az originalni umre. To prece neni problem. Stejne ho v tom modelu zaplatim, takze proc ho "neodjezdit"....
o 21.08.2013, 13:51 | Lucni.konik
No, samo, tak jsem to myslel, jen to nevyznělo z té věty napřímo.
Já sám mám teda Tamiya Pajero CC-01 a hezky poskládáno.Ale tam je to spíš až o tom, jestli ho RCéčkařina chytne. A nebo rovnou skočit na axial scx. Ale to je tak nějak o tý druhý hypotéce(pro někoho). Sám mám ještě tahač od tamiye a druhej tahač budu předělávat na něco do terénu 6x6. Mám na to doma nachystaný i nápravy se špérou :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3129 sekund.