Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > parkování praha 1 nebo 3dny

o Navštíveno 1586x o
o 24.08.2013, 07:24 | cendler
Vím že se to tu pořád probírá, ale kde nejlíp blízko metra.
Potřebuji ze sokolova do Ostravy, ráno někdy kolem 9hod bych tam chtěl být. Jedu tam koupit auto.
Samo na tohle spoje moc nejsou, tak mě napadlo, zajet do Prahy a nechat tam někde auto, kdybych nááhodou nekoupil, tak do Prahy se dostanu lehce, ještě ten den a jel bych autem domů, pokud bych ale koupil, jel bych s novým autem až do Sokolova a pro moje auto bych mohl přijet až ve středu.
Pendolíno mi jede v 5:29.
Jinak chtěl bych kdyby někdo bydlel někde u metra, nemusím mít přímo hlídané parkoviště, spíš že by u někoho stálo u baráku a on na něj občas kouknul, třeba půjde s práce nebo tak. Auto mám pojištěný, tak nějak neřeším a je to alfa, tak nemám strach že by se to ukradlo a je celkem výrazný auto.

foto k příspěvku  od cendler

o 24.08.2013, 08:36 | gizmi
Neni snazsi poprosit nejakeho kamarada, aby ti delal spolecnost a odridit obe dve auta?
o 24.08.2013, 12:32 | C...arlos
Záchytné parkoviště 100,- na noc. Jinak taky bych to udělal tak, že bych jel s někým.
o 24.08.2013, 12:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Jakekoliv P+R parkoviste u konecnych metra

Jinak to klidne nejak vymyslime, jde jen o casy kdy
o 24.08.2013, 15:36 | Area51
Myslím, že to můžeš klído nechat u mě na Barrandově, sice teda ne na dvorku, ale před panelákem, ale je to tu naprosto v pohodě. Nebo přes ulici v nonstop hlídaných garážích, tuším, že cena je něco kolem 100kč den bo tak nějak. Na tram je to asi 2min pěšky a na metru jsi asi za 8min na Smíchově. P.S. Ještě tu nejsou modrý zony!:)
o 24.08.2013, 16:35 | cendler
Ono je to dost na rychlo a nikdo nemá čas, jet přes celou republiku, tak bohužel musím takhle, teď jsem ještě zjistil, já vesničan, že metro jezdí od 5hod, tak to budu muset nějak rychle řešit, protože potřebuji nějaký čas na nádraží, protože vlakem jsem jel naposledy někdy na základce, tak než to najdu.

Tak jsem našel tohle [ Link ] , nádraží holešovice super, ale jen dlouhodobé stání za 500Kč a nevím jestli to půjde takhle na rychlo domluvit, telefon nejde, pak Pankrác, ale tam chtějí 480Kč na den, když si to spočítám.

Koukám mám to pěkně zamotané.
o 24.08.2013, 16:48 | darkbug
tak nevim co ti rekl strejda google, ale tohle jsem vzivote nevidel.

Kde v praze to chces udat?

[ Link ]
o 24.08.2013, 16:51 | darkbug
Zamotany to vubec neni :) akorad napis na jaky praze to chces nechat? Jestli nekde Praha / Zapad, tak to muzes nechat stat na orechovce, tam po tom nikdo ani nestekne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3313 sekund.