Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > hledám práci pro syna, Praha a okolí

o Navštíveno 2055x o
o 27.08.2013, 11:22 | schwaboid
Odmaturoval v oboru silniční doprava, má ř.p. B + C a myslím, že dodělal svářečský kurz. Ale to je asi jedno, hledám pro něj cokoliv od gigola po umývače mrtvol. Je mu skoro 21 a tak už ho dál živit nehodlám :-))) já 603 579 928, on (Patrik) 732 351 288

o 27.08.2013, 11:40 | BATMAN
Sorry za OT ale bomba inzerat! :-DDD
o 27.08.2013, 11:52 | Diner
Tyjo, to cucim a nedokazu uverit, ze uz mu je tolik..
o 27.08.2013, 12:05 | HIGHTOWER
SPŠ MB má? Silniční dopravu jsem tam taky udělal, práci když člověk chce, sežene s touto školou.
o 27.08.2013, 12:09 | gizmi
To mi pripomina meho otce :D Dokud budes studovat (opakovat rocnik na VS muzes jen jednou, to pochopim), tak budes doma ziven, ale pokud chces neco extra (rozumneno new mobil, fotak, auto, atd), tak si na to vydelej na brigadach.. A tak taky slovo dodrzel :) Bydlel jsem u nich dele, pravda, ale taky jsem daval na domacnost :) A dle meho - spravny pristup!

Ne jako sousedka u tchana, ktera ma doma 2 kluky (32 a 28 tusim) a ten 32 let jen strida "kriminal a domov" a druhej sice obcas makne, ale spis je jen doma. Matka jen zehli problemy a boji se navratu starsiho domu. Vyhodit je ale nechce, takze je zivi a uhrazuje za ne dluhy a problemy..
o 27.08.2013, 12:21 | schwaboid
To Hightower: SPŠ na Proseku ....

Jo, tak si udělal poslední prázdniny, to mu neberu, ale jeho hledání si práce mě moc nepřesvědčuje.
o 27.08.2013, 12:39 | Losky
Ono to taky není zas tak lehký sehnat práci. Praha je třeba na tohle jiná, ale Boleslav je bída. Buď známé a nebo náhoda. Ono všude chtějí praxi a pokud ji člověk nemá, tak má smůlu. Sám jsem sháněl asi tři měsíce, nakonec jsem šel úplně mimo obor, vydržel 5 let a teď jsem zase úplně mimo obor:)
o 27.08.2013, 21:13 | rcman
Tohle mě fakt pobavilo!!!

Práce v Praze je dost. Jen jde buď o tu praxi, kterou ti vlastně nikde bez praxe nedají. Nebo jde o známosti... A nakonec jde občas i o požadavky...

Kdybych o něčem věděl, budu vědet kam volat...
o 27.08.2013, 21:28 | schwaboid
Dík ...
o 27.08.2013, 21:42 | Unihero
nechápu jaktože není práce...
firma nedávno skončila a mám mraky jiné, mám životopis na profesii a 1-2 do týdne mi volají z čr firmy jestli nechci práci...
jsem jen vyučen v oboru truhlář, pracuji jako svářeč s 6 letou praxí a jen si pískám.
ted nejsem pod firmou ale pod agenturou, podmínky takové že mi to nedá žádná firma tady v čr, peníze pro mnohé nepochopitelné na české poměry.(pozor není agentura jako agentura).
o 27.08.2013, 21:50 | madmaik
chce ridit?nemel by problem s dojizdenim napr na rudnou? o necem bych vedel.
o 27.08.2013, 21:51 | schwaboid
Tak čti, ....teď odmaturoval = praxe 0 .....
o 27.08.2013, 21:55 | AR
Unihero: v tvém případě bych řek že ta úspěšnost nové práce je právě pro tento důvod: "pracuji jako svářeč s 6 letou praxí"
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3256 sekund.