Navštíveno 2512x

Teď jsem volal na Ty-debile a říkalo to, že hovor je nahráván, a jelikož já si své hovory také automaticky nahrávám, tak jsem si řekl, schválně, co na to operátor, řekl jsem, že hovor také nahrávám, no a on že nesouhlasí s tím, abych si to nahrával, tak jsem řekl, že také nesouhlasím, aby oni si to nahrávali a on tedy, že mi nepomůže. Tvl, co to jako je?????
To mas jednoduchy. Ty,jelikoz po nich neco chces musis s nahravanim souhlasit,jinak mas smolika. Kazdopadne hnus fialovej.
Ja tudle fintu pouzivam vzdy kdyz me nekdo otravuje s nejakym vyzkumem ci ultravyhodnou nabidkou. Vetsinou hovor speje k rychlemu konci. :-)
OK, takže to budu používat hlavně, když mi budou volat a lákat mě k nim. Je to svinstvo, alespoň člověk vidí, co jsou zač... Ale nedělám si naděje, že někde je to lepší, i když kdo ví

27.08.2013, 20:02 |
Veva Highty: máš na to nějaký spešl program, že se to automaticky spustí při zvednutí hovoru?
Android: Automatic Call Recorder
[ Link ] Osvědčil se mi nejvíce, sice občas stejně druhá strana není slyšet moc, ale jiné programy na tom byly ještě hůře. Automaticky nahrává už jak začnu vytáčet číslo nebo když mi někdo volá.
Hmm kvuli tomuhle asi po letech prejdu od ip k androidu:((

27.08.2013, 22:46 |
Tony (M)
Super, odted budu operatorum hlasit, ze si je taky nahravam. A podle zakona mi to nikdo nemuze zakazat.
[ Link ]
2high:precti si komenty z tonyho odkazu. Jsou tam podobne reakce i na ostatni operatory a to je clanek 2 roky stary...
pro ip nic podobnyho neni?
Většinou říká automat, že hovor může být nahráván, u Ty-debile řeklo, že je nahráván. Nikdy mi to nevadilo, jen jsem to zkusil a prostě zajímavé chování.
Tony stačí říci, že může být nahráván ;-) ale reakce bude určitě stejná :-D
Díky Highty! Už také nahrávám :-)
jinak na iOS to taky jde nahravat, jen je potreba JB.
Resilo se to nekdy v minulosti na iphone forum :)

28.08.2013, 10:26 |
Veva Highty: díky, jdu stahovat a nahrávat :-)

28.08.2013, 10:29 |
AR HT: taky nahrávám, akorat co mě zaskočilo že nejde měnit hlasitost hovoru?

28.08.2013, 21:15 |
TROY 1.operátor to muže nahrávat - slouží to pak na zpětnou vazbu pro operátora co sedí na tý lajně - na nic jinýho se to ani nepoužívá
2. odmítnout ti to muže - ty si to klidně mužeš nahrát ale jen pro osobní potřebu - pokud bys to hodil někde na youtube atd tak mužeš bejt popotahovanej :)
Na samsung galaxy nexus nefunguje :-/
Nezna nekdo vhodnou alternativu?