Navštíveno 1310x

Ahoj hoši,už mi několikrát sebrali z balkonu prádlo a přestalo mě to bavit někoho pořát oblíkat.Potřeboval bych poradit s nějakou kamerou s nočním viděním a záznamem při detekci pohybu,nemáte někdo tipa na nějakou s kvalitnějším záznamem za rozumný peníze?Díky

01.09.2013, 14:10 |
Ravo Napis jaky uhel, na jakou vzdalenost a s jakou urovni detailu chces sledovat. Paknse da neco vymyslet. Bude to na provizorno, nebo dlohodobeji, zaznam budes realizovat externe na PC nebo nejaky recorder, nebo ti budou stacit fotky na mail?
Ravo-Ahoj,uhel tak 45°,vzdálenost kolem 6m a chtěl bych to spíše provizorně,budou mi stačit fotky na mail a chtěl bych něco detailnějšího aby na té fotce byl rozeznat obličej.Nebo bude lepší realizovat záznam na PC?Díky

02.09.2013, 09:51 |
Ravo | Upraveno: 2013-09-02 09:52:55
abys rozeznal na tuto vzdálenost obličej, tak bude potřeba vysokého rozlišení (zvlášť v noci klesá díky IR přísvitu efektivní rozlišení až o cca třetinu).
Pod 1Mpix bych nešel, ještě by se možná dalo to trošku "vylepšit" objektivem, který by si to opticky přiblížil, těch 45st není nějáký extra velký uhel.
Nevím kolik na to máš nachystáno peněz, ale Vivotek teď bude dělat výprodejovou akci na IP7361 - 2Mpix kamera, hodně dobrý parametry, jediný co jí možná chybí je absence kodeku H.264, musíš jet přes starší MPEG-4 - vyšší datový tok.
Záleží na distributorech jakou cenu tam udělají, ale určitě bude zajímavá vzhledem k parametrům kamery. Mohla by se pohybovat někde okolo 10-11tis
Ravo-Koukal jsem na tu co jsi psal a vypada dobře,jen ta cena je nad můj rozpočet((budu muset sehnat něco levnějšího ale jinak díky za tipa.Ahoj