Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > CIAF 2013

o Navštíveno 1614x o
o 06.09.2013, 21:31 | Losky
Ahoj, má smysl si tam kupovat lístky nebo je lepší koukat z protější strany z pole? Kluci z práce mi tvrdili, že před dvěma roky to prý bylo v areálu zabitý, že lidí mrtě. My jsme jeli minulý rok okolo a asi na hodku jsme koukali z pole a pohoda.

o 08.09.2013, 02:25 | Ghofig
Ja tam byl dneska. Z protejsi strany byla hromada lidi. Kazdopadne bych rekl, ze na pozorovani je to pomerne daleko, protoze vetsina veci se predvadi pred lidma, co jsou na place.
Kdybych nemel novinarskou akre, tak jsem tam letos snad ani nejel. Mimo Su27 (ktery byl mmch fakt bomba) a gripenu ve vzduchu je to uplne to same jako minulej rok...
o 08.09.2013, 20:10 | Losky
my jsme nakonec stáli na poli a udělal jsem dobře. Prostě to samé co už bylo:-( Grippeny můžu, ale akrobacii Šonky už ne, viděl jsem to už potřetí a prostě už nás to nudilo. Hodně akrobacie skupin okopirovala jaroměřskou čtyřku.
Každopádně adrenalin jsem zažil při parkování na trávě, kde jsme zapadli předním kolem do díry 50x50x50 cm, auto se zkřížilo a haldex byl k ničemu:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3943 sekund.