Navštíveno 2008x

Utopie? Šílenství? Co tak pročítám fora, je to v autorizáku Nikonu v Praze údajně ještě 15x horší než v jakémkoli značkovém servisu VW, a to by mě fakt už zabilo :-D :-D :-D
Nikonisti, jaký je reál, má to smysl, nebo to raději vzít s sebou do němec či rakous? Díky za info :)
servis typu oprava neceho to nevim, mam zkusenost jen s cistenim fotaku a obj a oboji nebyl problem, dva roky zpet? tak nejak...
Mám s nima dobrou zkušenost. Vyštelování AF, čištění. Za den hotový, v záruce samo zadara. Jen ty slečny, které na "recepci" přebírají zakázky by se nemusely tvářit, jako že je to strašně obtěžuje. No ale byl sem tam na konci dne, tak nebudu soudit, třeba toho měly opravdu hodně.
Ono na netu čteš jen ty negativa, jen tak aby někdo napsal chválu to nenapíše nikdo. Už jsem se o tom přesvědčil v mnoha aspektech a to nešlo jen o servis. Tím nechci soudit, jednu negativní zkušenost měl i kamarád, ale nakonec to dali dohromady tak jak měli.

09.09.2013, 11:55 |
Skury Já tam měl foťák kvůli výměně/opravě otočného kolečka režimů. Oprava za pár korun, ale trošku mě mrzelo, že to trošku trvalo, ale hlavně jsem tam musel celkem 3x, protože to pokaždé ještě nebylo opraveno/doručeno na pobočku. Ale jinak no problem.

09.09.2013, 14:45 |
Ravo já tam měl svýho času D50 na čištění a pak na výměnu čipu (bad pixely),vše v záruce a bez problémů, i doba a způsob dodání
Tak já to tam na golfovém hřišti tedy risknu :-D.Díky za info. Potřebuju výbojku do blesku a mechanismus sklápění zrcátka, neb se zastavil v jakési neidentifikovatelné mezipoloze (zřejmě kousnul) při sekvenčním focení a jediné co teď aparát předvádí, je v barvách na displeji vyvedený nápis "error".....

09.09.2013, 16:34 |
Bucci záruční oprava - jsem problém nidky neměl
pozáruční bych řešil v DE (Drážďany jsou v podstatě kousek)