Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké pouzdro na foťák

o Navštíveno 1162x o
o 12.09.2013, 19:04 | hawai | Upraveno: 2013-09-12 19:07:45
Ahoj, je tu dost fotografů, tak snad mi někdo poradí. Chtěl bych přítelkyni koupit jako dárek pouzdro na foťák, ale foťáky jsou pro mě úplně mimo, tak ani nevim co pořádně shánět. Má Nikon COOLPIX P510. A pouzdro ideálně z Datartu. Mám tam nějaký slevy, tak bych to aspoň využil. Cenově v rozmezí 500-800 (1000max) dík všem
[ Link ]

o 12.09.2013, 19:20 | hawai
Ještě jsem v rychlosti kouknul na aukro a našel tohle: [ Link ]
a cena se mi zdá super, akorát nevim jaká to bude za tu cenu kvalita. Tak co myslíte, mam vzít tohle, nebo něco dražšího z toho datartu?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3048 sekund.