Navštíveno 2154x

13.09.2013, 09:48 |
Kapka (M)
nejsme v tomhle oboru IT odborník..ale psal jsem si email s Radkem613 ohledne montaže LPG do BMW750i..jinak nikdy předtím jsem žádne info o LPG neschanel,nikde se neregitroval atd..otevřu si gmail..a po straně mi ihned vyskočí sloupec reklam firem na montáž LPG do aut...jak je tohle možné? Google "lustruje"emaily aby mělo cílenou reklamu? tohle je hodně velky hnus teda :-(

13.09.2013, 09:49 |
Lufas No ja treba koukal na ubytovani ve svedsku pres google a ted mi tady na AHC vyskakuje baner se svedskym ubytovani:-) tak ze bych rekl ze je to mozny...

13.09.2013, 09:56 |
kuja Bohuzel ano, Google na to pouziva svoje sluzby Analytics a AdSense....

13.09.2013, 09:57 |
choze google sleduje co hledate na netu a podle toho vyskakuje reklama
kdyz si zkusis spustit tu anketu* ohledne obnoveni pristupu do gmailu, tak je to asi jasne ;-)
no jeste ze mám Adblock a reklamu sem neviděl už hooodně dlouho. I tady forum vypadá docela vkusně bez těch věcí okolo :-D

13.09.2013, 10:04 |
Losky osobně si myslím, že net je zkáza lidstva. Jednou se nám to pěkně vymstí... Podle mě se dá monitorovat asi úplně vše

13.09.2013, 10:05 |
Lufas Ja bych ty internety zakazal:-D
Jedna možnost je se při vyhledávání přes google se nepřihlašovat...
Další možnost používat v Mozille plugin NoScrip anebo Ghostery (je pro Chrome, IE, Operu i Firefox) a zablokovat celý analytics a adsense.
me ty reklamy naskakuji taky a to se neprihlasuju ani na youtube, natoz do googlu.
za zkazu bych to nepovazoval, jen je holt potreba o tom vedet a prizpusobit tomu svou cinnost.

13.09.2013, 10:43 |
Lufas tak tak taky nejsem prihlasenej...
Nekde v nastaveni se z toho jde odhlasit a uz mi nic nechodi.
co internet? to ještě funguje :-D

13.09.2013, 16:54 |
hanx Google ti nabídne reklamu dle toho co hledáš na netu takže nevěřím že jsi někdy běhel tý konverzace nehledal "lpg" na netu :-)
Já osobně nechápu, co vám na cílené reklamě vadí. Reklama tu prostě vždycky bude, bez ní to už prostě nejde. Není to vždycky jenom zlo. Samozřejmě dokud toho není moc. Můžete si to vypnout, můžete si stáhnout addon kterej vám reklamy odstraní.

13.09.2013, 17:47 |
Beam Všetci používatelia e-mailov musia nevyhnutne očakávať, že ich e-maily budú predmetom automatického spracovávania, tvrdia právnici Googlu. Podľa nich nemožno očakávať anonymitu, ak užívatelia používajú na komunikáciu služby tretích strán.
[ Link ]

13.09.2013, 18:28 |
Kapka (M)
Me nevadi ta cilena reklama..jenom že nějaky program "prohledava"moje konverzaci v emailech :-(

13.09.2013, 18:44 |
Proffesor_W | Upraveno: 2013-09-13 18:45:12
este ze mam ten adblock, jinak by mi tady vsude skakaly reklamy na bukkake a kozaty asiatky
:o)))))
Jako Proffesor, jen jiná témata. Zvláštní... žádnou takovou tady nevidim :o)))

14.09.2013, 08:49 |
AR kapka: tak holt budes muset posilat maily papirovou formou, jinak to nejde, vzdy tvoje postra projde nejakym programem co provede analyzu, treba antispamovy filtr apod.
Adblock je naprosto luxusní věc. Když jsem u někde na kompu kde není tak se vždycky nestačím divit co je všude reklam :D
Televizi už ani nemám, rádio moc neposlouchám, je to super život bez reklam... :)))

15.09.2013, 14:16 |
Kacko to že ty reklamy nevidíte neznamená, že vaše emaily taky nejsou analyzovány..
Jediná škoda je, že je analyzuje několik společností po sobě. Zajímalo by mě kolik energie by se ušetřilo, kdyby google ta data zpřístupnil rovnou přes api.
tak proto mám všude ty kurvy na gmailu .... .o)
Gogle stejne jako Microsoft u Office365 prohledava email komunikaci a cili na ni svoji reklamu.
Proto muzete mit taky schranku o x GB zadarmo.
Kdyz mate androidi telefon a mate zapnuty online funkce tak to nabizi i vase posledni vyhledavani do map popr. to nabizi i reklamu podle polohy kde se nachazite.