Navštíveno 1684x

Jsem nováčkem a majitelem Macbooka necelejch 14dní a tak nějak se ještě seznamuju a chtěl bych poradit jaké šikovné aplikace používáte?
něco jako Battery Helath Monitor...a tak nějak :-D

15.09.2013, 15:14 |
War prvni "aplikaci", kterou jsem si dal na mac byly windows :-)
nééé nechci Windows a ani nevim co bych tam teď na tom dělal. Vše potřebné mám a jediné co mě mrzí, že není "mp3tag" program pro Mac a tagovat se teď učím pod KIDem3 (to je taková trochu zoufalost :-(
...idkyž sem si stáhnul Call Of Duty4 pro MAC tak nějak zjišťuju, že hry mě fakt neberou a COD vypínám po 5minutách hraní tak nevim k čemu Win

15.09.2013, 17:40 |
htd

15.09.2013, 18:34 |
Kamil tomas.V - proč netaguješ v iTunes?
htd:
děkuji
Kamil:
nooo protože s dřívější zkušeností na Win mi iTunes sice přepsal ID3 tag autor, album, rok...ale samotnej název mp3 to nepřepsalo a tak sem právě začal na mp3tageru kde to fungovalo perfektně a nechalo se přepsat komplet celá sbírka všech mp3 s názvem skladby a přímo název mp3 ve tvaru jak sem chtěl např. 01 - autohifi, O2- club, 03 - .....a iTunes to fakt neumí. Jinak s itunes mám zkušenosti necelé 3roky včetně iPoda a fakt nakouslé jablko chválim, že to je naprosto jednoduché a chytré...proto mám MAC

15.09.2013, 19:21 |
Kamil tomas.V - aha, to pak jo. Já jméno souboru vůbec neřeším, stačí správně vypsaný id3 tag :)
Kamil: mě by taky stačilo ID3, ale když sem to dal na flešku tak mě autorádio právě zobrazovalo název mp3 a né název skladby. Pak jsou další věci jako je Virtual DJ, kde to potřebuju mít přehledný

15.09.2013, 21:30 |
Kacko Takže to co mám v macu a dost mi to pomáhá:
- Alfred
- CheatSheet
- Pocket
- Handbrake
+ LiveWallpaper, PixeImator, MplayerX..
Da se nějak přestoupit z OS X 10.5 na novější? Stáhnul jsem si instalacku a píše, ze to na mojem stroji nelze upgrejdovat... našel jsem nejakej silenej návod, kde se meni nejaky systémový soubory, aby si instalace myslela, ze ten Mac je novější či co... Nemáte někdo jiny řešení typu- instalacku pro tyhle starší verze? :-)
Dik

17.09.2013, 07:36 |
slama A co máš za stroj? Já jsem to myslím řešil tak že jsem hdd strčil do novějšího stroje, předinstaloval a pak vrátil hdd zpět a fungovalo to.