Navštíveno 2104x

Neskutečná kravina. Leda že by byl limit nastaven třeba na 70+, to bych ještě pochopil. Ale až pojedu v noci 55 a urvu tam nápravu, tak mě trefí. Ono je to každopádně přejde, až se tam vymajzne nějaký cyklista.
Asi někdo zase lobboval na ministerstvu dopravy :)

16.09.2013, 18:16 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-09-16 18:18:22
Super, takže nebudou se dávat pokuty, ale lidi si budou ničit podvozky auta, pneu, takže nejlépe to nainstalovat k pneuservisu či servisu. Když se pojede, 1 auto pojede rychleji, jemu se to sníží, auto, co pojede za ním a pojede v limitu, tak se to stihne zvednout? Navíc mi přijde, že to bude stejně furt rozbité, v zimě to zničí mráz a nebo to nebude funkční, a bude se to stavět tam, aby se to nedalo objet do protisměru? I když je to zvednuté, přijde mi, že to je znatelný přes to přejet. Stojí 1 mega, ale to tak jen ten samotný přístroj, ale co projekt, vybudování atd.? No, podle mě blbost.
"Nevýhodou aktivního prahu je podle distributorů nutnost připojení k elektřině. Díky tomu ale zařízení dokáže počítat počet projetí vozidel, která rozliší na osobní a nákladní." - a to se za mega vyplatí...
6cm, to to polozim na podlahu
jak tam projel cyklista, tak to trvalo dlouho, než se to zvedlo, nebo to umí reagovat, když tam nikdo nejede, tak to zvedá později? Kdyby raději začali pořádně nastavovat semafory a ne že člověk stojí na Rohanském nábřeží 2 minuty na odbočení vlevo, nikdo nic nejede a když přijíždí auta puštěný ze semaforu o 300 m dále, tak jim to tam hodí zase červenou! A to nemluvě o 2 min. červeným semaforu ve Strojnický, tam mezitím projelo asi tak 5-6 vln zelené přijíždějící od Hlávkova mostu! Šmejdi eltodo!
Me spise zarazila informace o tom ze normalni pricny prah vychazi na pul mega. Paneboze za co?

16.09.2013, 18:48 |
Proffesor_W | Upraveno: 2013-09-16 18:48:46
6cm, tak to jsou u mne odepsane gumy a nejspis i disky :-/
Projekt, dokumentace, značení, úpravo okolí, schválení, přidělání, zadělání. Ale dle mě je těch 500 tis. za nějaký ten dražší, typů retardérů je plno, od asfaltového, přes souvislý dílcový, po kulatý na střídačku, až po dlouhý - třeba 3-4 m celého zvýšeného kusu silnice. Třeba ten druhý mnou jmenovaný -
[ Link ] - samotná cena jen těch dílů dejme tomu 15 + šrouby apod. se vejde do 15 tis. jako nic, těžko zbytek bude za 485.000...

16.09.2013, 19:17 |
Skury Jen ať to namontujou... První, kdo se nebude bát a propazí tam kolo nebo jinak poškodí svý auto, tak stát zažaluje za neschválené zařízení na veřejné komunikaci.
proff_W: mno taky mne deli sotva 4cm od silnice k disku
by mne zajimalo kde to zavedou, snad ne praha a bude to nekde s malym provozem

16.09.2013, 19:23 |
Skury Plzeň, je to tam napsaný...
Skury: Normalni clovek nema sanci uspet. To by musel byt nekdo s poradnym pravnikem, nebo staci az kluci v sanitce nenajdou vcas ovladac a rozjebou se o to.:) Az to bude, tak hned u toho stavim autoservis:)
Tak ten zkušební nevím v jakém to bude právním vztahu, ale pokud by to schválili, tak pak samozřejmě asi jen tak nikdo neuspěje, bude to uzákoněno :-( Snad se tomu tak nestane, přes zimu to zamrzne, bude drahá oprava a bude klid.
Hightower- ono v tom clanku to budou asi taky trochu bludy, pisou ze nejevnejsi je za 500tis, coz je u nas sice mozne, ale predpokladam ze se vsim co jsi vyjmenoval. A proto, pokud tahle elektricka dira stoji mega, tak u nas to bude nakonec za 1,5 mil. :-). Nehlede na to ze se to beztak bude propadat, stejne jako nase kanaly, takze za jednu cenu budou diry 2. Pak uz nezbude nic jineho nez jet dost rychle na to, abych to preletel :-)
Tak oni mohou počkat, až vnikne díra po zimě a tam tuhle propast už jen nainstalovat a ušetří za výkopové práce :-D Ale je to železo, vedou k tomu kabely, to se taky přičmoudlíkům hodí do sběru :-D

16.09.2013, 20:54 |
gizmi volte ODS a v Plzni jich bude mraky :D Nejen ze to je cerna dira na niceni aut, ale i cerna dira na mestsky rozpocet.. :( Boha prosim at uz jsou volby! Tady v Plzni se na to uz neda koukat, jak se tu tuneluje :(
No zrovna v Plzni to podle všeho obhajuje ČSSD, aspoň podle článku. Z ODS tu znám akorát primátory a to byli vesměs nejslušnější lidi, kterých je v politice škoda (Baxa, Prosek, Šneberger). Ale to jsme odbočili.

17.09.2013, 10:20 |
gizmi Mr.Scully: BAXA slusny clovek? :D No to si delas srandu :D Clovek co rozdeloval penize skolam a pri tom oficialne ucil na Mikulasskem gymplu? Stret zajmu jak stehno a nikomu to nevadilo? Nerikam ze nejsem spokojen s komplet rekonstrukci gymplu, ale prijde me to nefair vuci jinym skolam (chodil tam otec, ja a doufam ze i me decko bude). Baxu znam velice dobre a 2 clenove rodiny delali do nedavna na radnici, takze vim opravdu sve. Je to clovek rovnej asi jako krivitko na rysovani a byl namocenej i do kauzy "Plzenska prava".. Velmi dobry kamarad pana Strunce, atd atd atd. Rad si zajdu do Bártovo kavarny na Baxovo trubicku, protoze to presne vystihuje tuhle osobu :D
už se těším až sem dojde toto:
[ Link ] 7:27 :-)
Nechtel bych sedet v sanitce, ve ktere ridic zapomene dalkovym ovladanim vypnout tento prah.
Pak by me zajimalo, co to udela s nizkym profilem pneu a naslednou nehodou v dusledku znicenych kol+pneu.
On je totiz chybny zakladni predpoklad, ze rychlejsi jizda automaticky znamena ohrozeni.
Only_One:
Mne se libi ten frajer na skutru od 4:30 :D :D :D
Ale tech 7:27 je husty :D A cigan jak pokulhaval :D :D
Tak v tom bávu na konci to 100% neviděl ani náhodou, že to jde nahoru, ale jinak jiné dobré, bába u přechodu taky dobrá :-D
BMW je borec na konec :-D