Navštíveno 2564x

16.09.2013, 19:23 |
Skury Good. :)
Pěkný :) Se divim, že jí nedala kopanec do držky.
ted na to zrovna čumím... bože..
Já jsem člověk, který vždycky všechno řeší v klidu a domluvou, násilí nikdy nikam nevede. Ale téhle bych teda nejradši rozkopnul držku.
spis lidska trpelivost je nekonecna. ja bych tu kravu capl v te prvni zastavce a z toho metra ji proste vyhodil

16.09.2013, 21:25 |
matik Co na to říct :(... Hodně jednoduchá paní :)
Skury
Nepotkali jsme se ve velkmé tesku na doubravce na eskalátorech ? Mám blbého pamatováka tak raději nezdravím abych nezažil tu trapnou chvíli že zdravím někoho úplně cizího :)
No pani má skôr psychický problém a zalieva ho vínkom. Tu niet inej pomoci než si odsadnúť a ignorovať, vystúpiť si, čokoľvek. Lebo keby na mňa pľuvla kurva jedna tlustá, tak od tej facky zaspí. Možno na veky vekov... :-)

16.09.2013, 23:17 |
rebel clovek bez rozumu ,chlas dela své :-)
2Proffesor:
To už byla taková trapnější reportáž. Vědí, že paní má problém, že se pravděpodobně jedná o psychiatrického pacienta a jedou jí tam rozebírat?! Škoda, že nedostali přes držku, dementi. Ať se jde Nova se svými reportážemi typu "Dnes vám tragicky zemřela celá rodina-jak se cítíte?" vycpat...
Jako camron, když jsem to viděl, dal bych jim přes hubu. A trapně opakovala, že na ní plivla, i když ve videu plivala, všichni to o ní vědí, jen <> z TV hovna z toho dělá kdo ví co. Za tohle by měli dostat flastr od rady pro tel. a rozhl. vysílání! To není zpravodajství, ale lidská žumpa!

18.09.2013, 11:25 |
Pajk Jako Ti nade mnou. Nova... to je pytel sra*ek v čele s nestárnoucím Korangutanem. Jejich zprávy jsou totálně o ničem... no však sami to znáte.