Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nikon D7100 nema tu nekdo?

o Navštíveno 1361x o
o 16.09.2013, 22:35 | Proffesor_W
Se chci zeptat. Na D3100 byla takova prkotina, ze kdyz byl clovek v menu, nebo v "info" obrazovce, a otocil fotak o 90 stupnu tak se mu ten displej taky otocil. Na 7100 to neni? Ze to ma gyro je jasne pac to ma virtualni horizont. Nejak to nemuzu v menu najit. Je to prkotina, zit bez toho dokazu v pohode, jen je to o zvyku.

o 16.09.2013, 22:55 | Tuner#2 | Upraveno: 2013-09-16 22:56:11
Se stavovým displejem do menu vůbec nemusíš ;)) ale jinak moje D60 menu otáčela a když tak přemýšlím D90 to nedělá. Ale můžu se poptat kámoše, co D7100 taky koupil ;)
o 16.09.2013, 23:10 | walish
D5100 taky otáčí a nic jsem nenastavoval
o 16.09.2013, 23:22 | Proffesor_W
Ja mam pocit ze neotaci asi z toho duvodu ze na vsecko je tam ten horni displej, ten zadni je vicemene porad vypnutej a rozsviti se jen po stisku tlacitek "I" nebo "Menu". Dokonce ani krizovej ovladac co mi nastavuje zaostrovaci body ho nerozsvecuje. Coz mi vyhovuje. Na D3100 se rozsvecoval porad, protoze to byl vicemene jedinej ukazatel nastavenych hodnot. Na 7100 je vidim komplet v hledacku + na hornim displeji. Mozna proto to tam neni. Ale je to jen o zvyku. Nejsem zvyklej na ten horni displej, ale vim ze je to lepsi a zvyknu si rychle, libi se mi ze ten zadek je vicemene non stop vypnutej a zapina se jen kdyz potrebuju do menu jenbo se podivat na nahled. Jen proste, mam ted uz i batery grip a vim ze obcas budu fotit potratit a kdyz nahodou vlezu do menu na vertikal tak by to bodlo. Na druhou stranu si rikam, takovym pripadu stejne moc neni. Jen je mi to divny kdyz je tam ten virtualni horizont takze to ma to gyro.
o 17.09.2013, 00:39 | Tuner#2
Přesně jak píšeš, já menu nepotřeboval od doby co jsem ho celé prolezl a nastavil foťák dle sebe. Na vše ostatní je bezkonkurenční stavový displej což je velký skok proti malým tělům ;)
o 17.09.2013, 10:12 | 323Marty
[ Link ]
Jen se uč :o)
o 17.09.2013, 10:29 | Tuner#2
323Marty: Ale tohle je otáčení snímku na displeji či přímo pak v PC o tom my tu nedebatujem. Profa řešil otáčení menu a infa ;))
o 17.09.2013, 10:41 | 323Marty
Hups, tak to sem nepobral :o( A to sem si ještě blbec řikal, proč do toho taháš stavovej displej :o))
No nic. Tak tedy D7000 ani D7100 nic takvýho nedělá :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3332 sekund.