Navštíveno 4416x

Potřebuju probrat přechod od vodafone k O2, celkem 4 čísla, pevnou linku, internet a O2 TV. Vše na s.r.o.
Umí to tu někdo?

17.09.2013, 18:57 |
Pajk Každá pobočka. Tohle už delší dobu neřeší jen obchoďáci.
Pravě ze pobočka je nahouby, chci obchoďáka

18.09.2013, 10:41 |
Pajk Jak která, je to o lidech.
Další věc... je to pro ně nová věc, na prodejně bývá jen jeden prodejce na tohle školenej. Kdybys byl z Olmu nebo okolí, tak dokážu pomoct, ale MB je z ruky.

18.09.2013, 14:10 |
hanx Jsme u O2 už fakt dlouho, měli jsme obchoďáka, ten skončil, chtěli jsme jinýho, stále ho nemáme už fakt dlouho.. Není to lehký..

18.09.2013, 15:28 |
EFCA U O2 nikdy nemáš svýho obchoďáka ;o) za ty léta, co u nich jsme máme už snad desátýho, O2 to má výborně vymyšlený a mění je každý půlrok. Aneb zákazníci se musí udržovat ve stavu bdělém (a nasraném) :o)

18.09.2013, 15:42 |
Pajk 02 hlavně obchoďáky už ani nemá co vím, aspoň né tady u nás, dělají to za ně externí firmy.
Obchodaci odesli uvedenim Free tarifu

18.09.2013, 16:16 |
Pajk Nějak tak, ale nedivil bych se, kdyby v Praze ještě byli.
Mno a u koho zařídit firemní tarify, to me poser holý záda, pipka na pobočce me nabídla standartní tarify jako kdybych chtěl nabitou kartu
Zkus zavolat normalne na placenou linku O2,rekni jim co chces,dej jim kontakt a at te kontaktujou s obchodni nabidkou. Zrejme se ti budou chtit neco vnutit primo operatori na lince,ale i oni maji moznost v nejakem rozsahu nabidku menit tak treba natrefis na nekoho rozumneho.

19.09.2013, 10:07 |
DaveF Teď mám nabídku na novou rámcovou dohodu s O2 a řeším to od začátku s jedinou firmou už min. 8let - údajně jim teď zůstali jen zákazníci se závazkem od 4tis bez DPH, menší už neřeší.
Aktuálně nabídnutá sleva na paušály je na můj vkus celkem malá dříve to bylo kolem 40% na paušál. Zůstal pouze bonus na nákup HW ve výši platby cca za 2-3měsíce.
Jinak jde o cca 8tel., měsíčně kolem 5tis vč. pevné linky s internetem a IP telefony.
Trochu váhám jestli to nemám mám zkusit i někde jinde, u O2 jsme 17let.

19.09.2013, 10:29 |
Pajk Je to jak říkáš, do 4000 only prodejna. Když se na to ta dívám, tak se přes to Pavel ani nedostane.
Tohle je nabídka pro Tebe Pavle.
[ Link ] [ Link ] ... a zapomněl jsem Ti říct, že na s.r.o. TV nedostaneš.
Dave to máš těžký, kde chceš teď slevit... HW banka je teď o něco lepší zase bych řekl. Jo a mimochodem, nezkoušej to jinde. :D Týden u VF by Ti stačil a šel bys zpátky.
Když jsem řešil firemní tarify, domluvil jsem si schůzku i s někým z O2. Psal, ať přijdu, že připraví nějakou zajímavou nabídku.
No, přišel jsem, musel jsem mu zopakovat vše, co jsem mu psal do mailu a pak mi podal oficiální ceník.
Suma sumárum zabitých asi 40 minut času. Vizitku jsem vyhodil do koše hned před prodejnou :-) Kdyby narovinu napsal, ať přijdu, že mi vše vysvětlí, ale ať počítám s ceníkovými cenami, mohli jsme si oba ušetřit čas. Mě to akorát vytočilo... takže já k O2 jistě pár let nepláchnu.

19.09.2013, 11:00 |
Pajk Hele tohle je jen o lidech. Za to O2 ani jiná operátor nemůže. Aspoň do jisté míry.
U výběru operátora jde přece o signál apod.
Stejne to bude za rok vse jinak
My meli u t-mobile smlouvu vyznamneho zakaznika se slevou 50%
A ted jsme ji vypovedeli. S tim jak se zmenili tarifi se to nevyplati kdyz je neomezene za 750,- bez zavazku a limitu
A HW budget je fajn ale ne s 2-3letym zavazkem v dnesni dobe
Az pobezi LTE a budou internetovy hovory tak se zase vse od zakladu zmeni
no tak to se tady změní tak za 15 let nejdřív :-)
O2 to ma v priprave
t-mobile testuje LTE a od 2014 to ma bezet
ted prisla revoluce za neomezene tarify v hodnote 25% puvodnich cen, nema smysl se vazat na 2-3roky
uvidime jestli do konce roku bude mit pridelenou licenci Air Telecom a pak budou zmeny jeste asi vyraznejsi
Nejak tomu nerozumim,ale i tady na foru je par lidi co dokazou vyhandlovat neomezeny tarif za 400-450kc. To je pro vas stale moc kdyz byl jeste pred par mesici za 3nasobek?
Jaka je pro vas maximalni pripustna cena? 2kilča?
Chapu ze kazdemu udela radost kdyz si vyjedna lepsi podminky,ale ceny maji sve dno a se 4ma cislama uz se dnes toho tolik vybojovat neda....
uz i dotovany telefony se dedavaj, dnes nabizi telefon na splatky bez navyseni misto telefonu za malo
ale poradna revoluce teprve nastane

19.09.2013, 13:20 |
DaveF Pajk: já na to kašlu abych se s někým dohadoval kvůli pár stovkám měsíčně, jsem s O2 spokojenej (mimo "rychlosti" mobilního internetu) a je mi jasný, že z hlediska příjmů operátora už není kam moc couvat, ani si nehraju s 8mi číslama na nějakého VIP zákazníka :-)
BATMAN: to co jsem poptal u O2 tak neomezený tarif je za 1200 kaček, na to že u nich chci vše včetně pevný linky + 4 čísla to stojí totálně za hovno, další co mě zaskočilo proč na s.r.o. nelze O2 TV???

19.09.2013, 16:18 |
DaveF na tom odkazu co dával Pajk je neomezené volání po ČR (1GB) za 619 bez DPH, tak 1200 je za co ??
DaveF:s netem 10GB a co já vím co k tomu je, prostě jejich politiku nechápu

19.09.2013, 16:39 |
DaveF jj tak to odpovídá 995 bez DPH s 10GB dat....

19.09.2013, 17:46 |
Pajk TV nejde no. Ale u žádnýho operátora. Je to zkrz autorský práva. Šlo by to jedině tehdy, kdybys platil poplatky za veřejný provozování.
Nekdo co by dokazal poresit firemni smlouvu ?