Navštíveno 1765x

20.09.2013, 13:00 |
tesil Dnes jsem dal v Makru do reklamace tablet a už teď vím, že se vrátí s mech. poškozením:-) Tím pádem ho po vyřízení nepřeberu. Jak je to potom s vrácením peněz?
Vzhledem k tomu, že v Marku nakupuješ na IČ, tak se podmínky reklamace či vrácení peněz řídí jejich podmínkami - takže si je přečti a dle toho se chovej.
Jinak jak víš, že se vrátí s mechanickým poškozením? To jsi jej udělal Ty?

20.09.2013, 13:25 |
tesil Pochybuju, ze tam takova situace bude popsana. Ja to neudelal, poskodili to pri prvni reklamaci, ale me tehdy nenapadlo ho vybalit a mrknout na nej.
tesil: to by mě taky zajímalo, to sis vyvěštil z koulí? :)))
V Makru jsem taky reklamoval svetlo,prvni co chtej vrátit je výrobek. Pokud budes neustupny,tak mozna i peníze z nich dostanes :-)
No to je pak těžké, když sis jej převzal a pak znova (asi po nějakém čase?) reklamoval znova... a teď čekáš, že Ti jej vrátí... no jsem zvědav na výsledek :-)

20.09.2013, 19:04 |
tesil No ja na tom nic tezkyho nevidim. Tablet se sral, sel do reklamace a vratil se poskozenej, ale fungoval. To poskozeni jsem zjistil az doma - moje blbost. Ted se sral znova, tak ho reklamuju znova, ale o poskozeni neni v protokolu ani slovo. Takze se to vlastne stane az ted, protoze ted si ho uz zkontroluju:-)
to by mohl byt zajimay pripad, bo v pripade neopravnene reklamace ti muze prodejce vyuctovat sve naklady spojene s reklamacnim rizenim do kterych by se v tomto pripade teoreticky dala zahrnout i pripadna financni kompenzace za poskozeny vyrobek :-)
kazdopadne nemaji duvod ti vracet penize, to spis ocekavej novy tablet
a popravde nechapu, co si slibujes od zalozeni tohoto threadu, krome rizika, ze nejakej dobrak posle link do makra...

21.09.2013, 13:53 |
vypuk .mycTD - jasně, je jediné makro, jediná reklamace tabletu... :)))
tak mozna v brne 20/9 reklamovali tablet desitky lidi, ale stejne bych to na net nepsal...

22.10.2013, 20:45 |
tesil Tak po mesici se tablet z reklamace pro jistotu nevratil vubec, takze to dopadlo nejlip jak mohlo....