Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz: Samsung S4 mini

o Navštíveno 1744x o
o 20.09.2013, 20:39 | Tweety_xx
Chci se jen ujistit. Plánuji si pořídit tento mobil. Jsem ale v UK, takže je pro mě obstojná varianta ebay. Ale onjevují se tu i dost čínani o který napíšou že je to prostě Samsung S4.Dá se nějak poznat jestli je to origo nebo ne? Dělají čínani origo box, nebo to maj v jiných krabičkách. A Předpokládám že verze s 2 simkami je 100% čína že ano.

o 20.09.2013, 20:40 | Tweety_xx
Viz třeba toto vše popsané i paramatry jako má Samsung S4. To ti čínani maj taky takové paramtery včetně fotáku atd? To se mi nějak nezdá. [ Link ]
o 20.09.2013, 22:32 | CRK
odkaz máš na origo foun
o 21.09.2013, 01:40 | Tweety_xx
CRK to mi chceš říct, že origo samsiúng dělá telefony pro 2 simky? na stránkách samsungu jsme nic nenašel.
o 21.09.2013, 08:10 | dj.DEKL
o 21.09.2013, 12:10 | RadekFM
Kazdopadne kopie s logem Samsung i krabickou Samsung existuji, takze obezretnost je rozhodne na miste.
o 21.09.2013, 12:14 | Tweety_xx
Aha, tak to mě celkem překvapuje. Jsou nějaké prvky, jak už třeba u inzerátu rozlišit zda jde o čínu nebo origo?
o 21.09.2013, 20:18 | CRK
hoď mi to do mailu a já ti řeknu :)
o 21.09.2013, 21:14 | Tuner#2 | Upraveno: 2013-09-21 21:16:04
Bohužel číňan dnes dělá klony úplně všeho, docela s tím bojujeme u satelitů, ale holt se pořád najdou lidi co o nás trvrdí jak jsme drahý a že to koupil za půlku (i zde to pár jedinců schvaluje a holduje tomu)... Pak se tam ukážou za půl roku a že se jim přijímač pořád seká a co s tím? :))
o 21.09.2013, 22:20 | Tweety_xx
CRK: no ono jde o to, že to bude spíš otázka rychlosti. Ono ti co prodávaj přímo za kup ted, tak jsou cenou skoro na stejno za kolik to mlžu koupit rovnou v obchodě. Nebo teda spíš že ten rozdíl není už tak velký abych bral to riziko. Ale spíš jde u normální aukce. Abych poznal, jestli je to opravdu origo, tudíž telefon co byl nevhodný dárek, nebo upgrade od operátora, a nebo je to jen blaf.
Když vezmu toho duose co sem sem dal, tak sem myslel že je to činan, ale jak jste psali není. Tak to beru chlup věrohodněji. Bohužel ale nenabízí mini jen S3.řku teda má, ale jen ten duos, a nebo to s tou optikou na fotáku tuším S4 jini zoom. A ani jedno nepotřebuju. Chci je S4 mini za dobrou cenu.
o 21.09.2013, 23:27 | CRK
řídím se víc ukazatelama a nevím, jestli ti můžu dát nějakej univerzální návod... kdyžtak mi můžeš hodit odkaz do sms a často se můžu podívat hned a dát ti vědět
o 22.09.2013, 00:23 | Tweety_xx
crk: ok, kdybych si nebyl jistý tak to zkusím, tel ten co máš v profilu? Jinak dělají i čínani přelepky balení jako pečet? nebo jen origo a je to jedna z věcí které se dá všimnout?
o 22.09.2013, 00:28 | Tuner#2
Číňan má třeba na satelitu Dreambox hologram i tam kde origo ne :)) Poznat to jde, ale většinou když máš dva kusy fyzicky vedle sebe (odlišné plasty/zpracování, nástřik o vnitřnostech nemluvě) z fotky dost těžko...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.417 sekund.