Navštíveno 2031x

23.09.2013, 09:37 |
DaveX Ahoj, v tomto se absolutně vůbec nevyznám, tak bych od vás potřeboval nasměrování na něco schopného.
Předběžně jsem zvolil toto:
[ Link ] Dle recenzí celkem v pohodě tablet. Jinak koukal jsem i na jiné, ale chtěl bych něco s rozšířitelnou paměti pomocí paměťové karty. Koukal jsem i na Nexus 7, ale tam to bohužel nejde a raději bych 10".
Použití:
Filmy, seriály, prohlížení netu, občas nějaká ta gameska na odreagování. Ocenil bych slot na SIM kvůli internetu.
za každé doporučení předem díky. Pokud jsem na něco zapomněl tak doplním.
podívej se i po těchto číňanech:
[ Link ]

23.09.2013, 12:49 |
DaveX No možná bych i přitlačil trochu na té ceně. U toho Cube mě štve to 3G, potřeboval bych se na net pojit přes mobil.
Ja sem si nedavno koupil tohle a mam to na stejny vyuziti jako ty a zatim maximalni spokojenost ale mam ho tak 3 tydny
[ Link ]
koupil jsem 8" Prestigio s 16GB, rozlišení 1024x768 a funguje to dobře, navíc se to nebojím pučovat dětem na hry za ty prachy :) ani nevadí absence GPS a Bluetooth, ale záleží co vše na tom chceš provozovat, já to kupoval víceméně pro prcky, ale zalíbilo se mi to, tak to používám taky
Mam Nexus 7 a jsem s ním spokojen, asi nejrychlejší v této ceně, ale zase absence rozšířitelné paměti atd. je veliké mínus. Sice má GPS modul, ale ten je slabej a pomalej, zkoušel jsem více map, ale s ničím nestíhá... Od Prestigio mam mobil, za tu cenu celkem překvapil, ale záleží, jaká bude životnost, mám ho asi dva měsíce :)

23.09.2013, 18:45 |
All Já koupil Toshibu Excite Pure. Minulý týden v Okay v akci za 6999,- kaček. Zrovna z něj píšu. Hrabal jsem se v tom dost dlouho a došel k závěru, že za tyhle peníze těžko koupim lepší.

23.09.2013, 20:06 |
DITR nevim no takove moc nezname znacky mel sem emgeton consul byl sem rad ze se prodal mrdka pak nejakou tu cinu dalsi mrdka za 7 sem koupil 2mesice jety acer a211 mam ho vic nez pul roku a naprosta spokojenost

24.09.2013, 07:55 |
DaveX DITR: taky bych raději něco ověřeného. Ale výběr je hodně velký :)

24.09.2013, 11:29 |
DaveX | Upraveno: 2013-09-24 11:30:39
Inside: máš zkušenosti s připojením mobilního internetu?
Máte někdo další zkušenosti se Samsung galaxy tab 10.1? Taky se mi celkem zamlouvá :)
DaveX: ne ne mobilní připojení nemám protože jedu přes wifi ale někde k tomu dávali i mobilní net na 3 měsíce zdarma takto asi musí šlapat

24.09.2013, 14:54 |
DaveX Inside: a co filmy v HD? Případně nějaká ta hra na odreagování?

25.09.2013, 08:42 |
DaveX All: jde nějak výrazně pocítit, že tam není to tvrzené sklo?