Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > SIII propojení s TV Samsung

o Navštíveno 1635x o
o 23.09.2013, 22:10 | HIGHTOWER
Má někdo tucha, jak to propojit pomocí USB kabelu? Myslím tím funkčně? Tel. připojím, v TV dám Zdroj nebo Můj obsah a na tel. taky nastavuji buď výstup jako foťák a nebo tu druhou možnost a ani v jednom případě se mi to v TV neobjeví, nenačte, jako bych tel nepřipojil. Zkoušel jsem to několikrát a nic, v čem je zakopaný pes?

TV je menší, 24", model teď nevím, rok stará

o 24.09.2013, 08:17 | Pekys
není k tomu potřeba allshare play?
o 24.09.2013, 10:38 | HIGHTOWER
No to v telefonu mám, v TV nevím, jak to zjistit, hodím sem pak nějaké info. Sem tam to ukáže, že něco přes USB je připojeno, ale po chvilce to zmizí a nic :-(
o 24.09.2013, 11:51 | Ghofig
neni snazsi koupit za par korun redukci na HDMI a pripojit to normalne takto?
docela pochybuju, ze to pujde pres USB...
o 24.09.2013, 12:04 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-09-24 12:11:45
Pokud jde HDMI, tak neřeším, koupím. Jen aby to nebyl problém v něčem jiném no. Zkusím ;-)

Stačí tento nebo který přesně? [ Link ]

MicroUSB -> HDMI to tedy je, oboje samec. Díky

Nebo třeba teto - [ Link ] kdy, S III má HDMI ve verzi MHL? Díky
o 24.09.2013, 12:19 | pepe689
nemas blbej kabel ??me to delal slaby kabel ze to nacetlo a pak vypnulo ???????????dal sem jiny a facha
o 24.09.2013, 12:30 | HIGHTOWER
Mám origo samsung co je k nabíjení. Zkusím i jiný.

Jo a koukám, že tedy je potřeba k tomu HDMI ta redukce MHL [ Link ]
o 24.09.2013, 12:39 | hopa26
Já mám podezření,že aby to fungovalo s hdmi,musíš mít telefon na nabíječce.alespoň u tabletu Note to tak musí být....
o 24.09.2013, 12:44 | HIGHTOWER
No, S III má jen konektor microUSB, tak toho se to týkat nebude, HDMI výstup nemá... Připojení přes to USB mi ta televize mobil dobíjí, ale prostě se to jako připojený disk či cokoli v TV nezobrazuje :-(
o 24.09.2013, 18:32 | hopa26
Aha,tak to funguje jinak,nez jsem myslel...
o 24.09.2013, 22:22 | Tuner#2
Já dodnes nemám chytrej telefon, ale logicky ho podle mě TV nemůže vidět stejně tak jako nevidí třeba připojený foťák. Na to aby ho viděla by tam museli být nějaký ovladače/program. Přes USB vidí TV jen flashku a nebo u novějších HDD (starší ani to neuměli a nebo byla dost omezená kapacita).
o 24.09.2013, 23:03 | P.E.T.R
Zrovna dneska jsem u zákazníka propojoval telefon a to nějakou obyčejnou Nokii USB kabelem do nové TV LG a běželo to na první pokus. Stačilo vybrat USB vstup a rovnou se ukázala celá SD karta, šlo to roztřídit na fotky, videa, hudbu a všechno fungovalo.

Dle mého to tak musí jít na všech telefonech, co mají režim Velkokapacitní zařízení.

A není jednodušší si to přehrát na TV přes Wifi než to propojovat kabelem?
o 26.09.2013, 08:24 | Bucci
na LG funguje i MTP (ověřena komunikace TV LG - cca 2 roky stará) a Nexus4 - taky LG)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3202 sekund.