Navštíveno 1345x

25.09.2013, 15:41 |
Mila Ahoj lidi,
sháním do bytu něco na denní spaní pro dva lidi...
Jsem dost omezený místem (byt 2kk s velkými vstupními dveřmi na terasu).
Už jsme tak nějak vybrali co bychom chtěli, ale cenově jsme pořád přes 30kkč a to mi příjde zbytečný, protože nevíme, jak dlouho tam budeme.
Čili hlavní dotaz je, jestli nemáte někdo zkušenosti s nějakou rozkládací sedačkou či postelí (po rozložení plocha aspon 210x150 cm). Ikea a další známý obchody máme prolezlí, ale nic světabornýho tam nemají.
Kdyby někdo o něčem věděl v Praze a okolí (klidně možná i použitý), tak dejte vědět... Nutný je, aby to fakt bylo na denní spaní, čili matrace a rošt/y podmínkou...
Předem dík moc za reakce
Míla

25.09.2013, 16:31 |
michall | Upraveno: 2013-09-25 16:40:47
Ještě jí máme, přežila min 7 let každodenního rozkládání/skládání, kupovali jsme jí v Karlíně, jen si teď nevzpomenu, jak se jmenoval. cena byla tehdy tuším asi 22tKč. V IKEA a spol. jsme nic nenašli.
edit: Tady
[ Link ]

25.09.2013, 22:38 |
20bad Vím, že IKEu máš prolezlou ale na tomhle spíme už přes 6 let + 2 děti a pes, dá se koupit s kvalitní matrací ,rošty má taky a úložnej prostor na deky k tomu dělají také. Denně rozkládáme skládáme a potah se dá prát.

25.09.2013, 22:43 |
20bad

25.09.2013, 22:46 |
Skury Sedačky Phase... Rodiče a brácha mají od nich sedačku a nemůžou si ji vynachválit.
[ Link ]

26.09.2013, 09:37 |
Mila Panové, děkuji moc...
Michall - zkoušel jsem podobný typ sedačky, ale moc mi nevyhovují ty rošty :-(
20bad - koukali jsme asi na ni, ale ani jsme se neodvážili ji vyzkoušet, což je možná chyba, takže to napravím a vyzkoušíme, jestli stojí za to ;-)
Skury - no, tohle byl zatím typově ná vítěz... První jsme sehnali někde v tuším SOFA studiu (na Šestce a v Čestlicích, ale cena je právě 30kkč+) no a druhou podobnou mají v XXXLutz od 25kkč+ (opět dle materiálů).
Kdyby se nám podařilo sehnat něco blíž 20kkč, tak bych měl radost, no :-) Opravdu nevíme na jak dlouho bude potřebná a při dalším řešení chceme určitě normální postel...
Každopádně děkuji moc za všechny postřehy !!