Navštíveno 1709x

28.09.2013, 21:11 |
JRM66 Tak panové to by ste mi ani neverili čo som dnes na jednej modelarskej akcii zažil, počuli ste niekedy o takom to pripade aby niekomu uletelo osobné športové lietadlo samovolne? Zdes dôkazove foto par sekund po pristani za letiskom!
[ Link ]
Hezký, škoda, že to nebylo jako scéna ve filmu "Dva machři mezi nebem a zemí" :-D Letadlo jedoucí po poli a za ním běžící 2 piloti :-)
Ono jen ujelo, nebo opravdu "uletělo"?

28.09.2013, 22:56 |
JRM66 Uletelo, a dokonca už bolo vo vzduchu nebyť terenej vlny mimo plochy letiska ktora ho rozhodila a nasledne pribila čumakom k zemi. Najvačšim idiotom bol pilot-majitel letadla tym že ked zaroloval tak po vypnuti motora nechal zapnute zapalovanie a vystupil von z kabiny, nasledne po chvili sa hral z vrtulov a hned naskočil motor a tradááá, ešte mál štastie že neskončil ako sekana!:-)

29.09.2013, 12:27 |
gizmi Ja to zazil nekolikrat na zavodech RC aut :) Ono se rekne letadlo horsi, ale dostat do tela plne jedouci RCcko = jasna zlomenina :D Znamej (vek meho otce) takto zastavoval na trialu jedouci monstrum mezi divaky nohou a ma na dozivoti krasnou brutal jizvu..
gizmi ale tady uletelo opravdove letadlo a ne RC model.
Na videu jsem videl, jak vitr zvednul letadlo a to se vznaselo nad zemi.

29.09.2013, 18:01 |
gizmi Mrazik: ahaaa..ja videl jen nahledy s RC, tak jsem myslel ze modylek :D Tak to je husty! Ale nedivim se, protoze nedavno pri bource v Plzni vedle me pochodovala takova ta kameninovodrevena lavicka..vitr ma silu..;)