Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Cookies v Google Chrome

o Navštíveno 1457x o
o 29.09.2013, 19:10 | Mr.Scully
Nevypozoroval jsem, kdy k tomu došlo, ale od jisté doby (cca poslední měsíc) mi v Google Chrome zřejmě hrozně rychle mizí cookies, což má za následek to, že na různé weby a fóra se musím kolikrát přihlašovat i několikrát denně, zatímco dřív to stačilo třeba jednou za dva měsíce. Najednou mi přihlášení vydrží jen třeba hodinu. Ani nemusím zavírat prohlížeč, prostě najednou je to pryč. Dost mě to deptá, půlku dne trávím vyplňováním přihlašovacích údajů znovu a znovu :-)

Tuší někdo, co s tím? Nějaké nastavení, nějaký registr, nějaký bug ve verzi Chrome?

o 02.10.2013, 08:50 | Daryl (A)
nemas pusteny chrome v privacy modu ? ten pak cookies neuklada ...
o 02.10.2013, 12:25 | Mr.Scully
Divil bych se, nic jsem neměnil (a cookies se asi ukládají, když třeba hodinu nebo dvě přihlášený zůstanu). Jen prostě rychle mizí :-) Mám třeba weby, kde jsem býval přihlášený 2-3 měsíce, než to chtělo znova přihlásit, teď je to třeba každé 2-3 dny. Nejde z toho ani odvodit nějaký čas. Jakoby se to všechno zkrátilo, ale ne na fixní čas, každý web to má jinak.
o 02.10.2013, 14:18 | Conan
A nastavení Cookies v Chromu sis prošel?
Nastavení -> Rozšířené nastavení -> Ochrana soukromí -> Nastavení obsahu -> zaškrtnout "Povolit nastavení místních dat"
o 02.10.2013, 23:05 | Mr.Scully
Jj, cookies mám povoleny. Ony fungují, jen se někde po hodině nebo po pár hodinách ztrácí a není ani nutný zavřít prohlížeč :-/ Kdyby to bylo na jednom webu, tak si řeknu, že změnili nastavení, ale tohle je všude, od idnes přes web Viktorie Plzeň, můj vlastní BMW klub atd. atd. :-)) (AHC neřeším, tady nefungovalo zůstat přihlášený nikdy :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.