Navštíveno 1984x

[ Link ] Znáte to někdo ? docela dobře rozšírit tv? co si otom myslíte?
To mě docela také zajímá, koukl jsem trochu na to co a jak a možná lepší varianta:
[ Link ] Tak jsem zvědav, zda má někdo zkušenosti :-)
Mám zkušenosti s
[ Link ] a můžu říct že to není špatné. Jen trošku pomalejší (rychlost cca jako ty levné tablety do 2000Kč) a hodně špatně vymyšlený ten touchpad u origo miniklávesnice. Mám trochu větší prsty a ten je pro mě nepoužitelný.
Ted během cca týdne-14dní by nám na obchod měla dojít novější verze tak vyzkouším a uvidíme ....

01.10.2013, 08:41 |
Kapka (M)
po tomhle jsem už taky pokoukaval..ale mam jedno omezeni..moje starší plazma ma pouze jeden HDMI vstup,který používám na satelit..existuje třeba nějaká rozdvojka HDMI ?něco jako je na USB atd..

01.10.2013, 09:47 |
AR

01.10.2013, 09:54 |
nome Kapka - existuje toho mraky ale všechny jednoduché rozdvojky jsou na straně zdroje (tzn třeba jeden přehrávač na x zařízení) na tohle by byl nutný "dataswitch" s hdmi
[ Link ] Jinak u těhle mikroPC bacha pokud potřebujete připojení někam do sítě ta wifi má většínou dosah max v řádech jednotek metrů a kvalita přenosu nic moc
Mě překvapilo že to takhle bude fungovat, radši bych vzal něco ověřenýho než takhle čínu :) Hodně se mě líbí ta verze s klávesnicí ale né do sencoru :) jinak router mam přímo pod tv tak nevidím důvod že by nemohl makat.

01.10.2013, 14:23 |
AR endru: tak zrovna to cos postnul z datartu je čína jak vyšitá ;) jen k tomu přibalili krysu a hub ;)
ale když se to posere tak alespon je na to záruka. A myslel sem tu z czc.
No osobně si myslím že tohle žádná renomovaná značka nevyrábí, nebo ne v této ceně a ten sencor mk2 v té stejné ceně nabídne víc než ostatní (android 4.2, pohybové ovládání ve stylu LG TV .... ). Já na sencor v poslední době nemůžu říct nic špatného a že mi těch věcí projde rukama celkem hodně, ale chápu že někdo k tomu má "odpor" :)

01.10.2013, 22:21 |
CRK ...něco ověřenýho než takhle čínu? To je dobrý :D
[ Link ] a hlavně co se zárukou, když si za tu cenu koupíš tři kousky...

02.10.2013, 07:49 |
AR endru: tak překvapivě na záruku je číňan snad spolehlivější než český prodejce ;)
AR: ten internetový shop s elektro neznám a nikdy sem to nezkoumal, takže nevým ale rád se přiučím jestli je to lepší :) proč né
[ Link ] Tahle verze se mě líbí pokud by u toho byla i klávesnice tak by bylo pěkný :)

02.10.2013, 11:58 |
AR endru: dx je asi jeden z nejznámějších. pokud je k tomu krysoklávesnice tak je to ve vetšině případů jako bundle, tj. dostaneš to i zvlášť a můžeš si k tomu dát i jinou klávesnicokrysu.
jak se třeba hraje Angry Birds, když nejezdím palcem po TV ?

02.10.2013, 12:32 |
AR PH: žeby stejně jako na pc kde nemáš dotykovku? nebo sílou myšlenky?
njn, rychlejší psaní, než přemýšlení :)

02.10.2013, 12:38 |
AR :-)
AR: tak mě se jedná o psaní třeba na youtube na panosinicu přez mobilní klávesnicíci se mě to píše blbě.
Jinak je je to z reklamací? máte stim někdo zkušenost?
A nebo z tim smárt tv ?