Navštíveno 1644x

Ahoj,
uvažuju že si koupím starou mrkačku Toyotu Celicu 5g 1.6 77kw. Na co u tohodle auto dát pozor.Japonské auto jsem nikdy neměl, tak nevm co na nich specifického odchází.Chci to jen na courání po okreskách. Ta 1.6 bude brát asi stejně jako jiný 1.2-1.3 motory. Děkuju moc za rady
motorově bude OK, ale bude shnilá v zadní části a na opravu to chce šikovnýho člověka, protože náhradní lemy na to auto nejsou a vše se dělá na koleně ...
vůle na přední nápravě, díky vymačkaným silentům, uvnitř sakra málo místa, ale jinak je to pěkný auto :)
Mám ji možnst koupit za 17tis. černou 1.6 ted nově po STK. Pán mi tvrdí že mu řekli nastk že podvozek je top. :D tomu sice nvěřím, ale když to bude nějak pojizný.To že je maličká mi nevadí, jezdil bych vní sám do práce :) Na nápravu se zaměřím děkuju
Tak jsem se na ní byl podívat a shnilá opravdu není, to že to je nalakovaný jako prase, asi nemá cenu hodnoti. původně červená, musí se nechat udělat změna v TP.Podlaha taky OK. Spíš jen dotaz, zda při studeném startu je normální 2000ot.Motor běžel jako hodinky i byl tichej,ale benzíny neznám proto se raději znám.Možný je že až by se to ohřálo, tak by to kleslo?
něco podobného mi dělala mazda 323f že když byla studená tak držela cca minutu vysoké otáčky a pak to kleslo na 800 ot. ...