Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké žarovky H7 ?

o Navštíveno 3564x o
o 08.10.2013, 11:58 | GooGoo
Potřebuji vybrat nějaké světelně výkonné a baravně podobné xenonovemu světlu žárovky H7. Parl let jsem jezdil s origo xenonem a ted mam halogenove svetla. Je to rozdil a chtel bych se co nejbliz dostat k tomuto osvetleni. Muze nekdo neco doporucit?
Ja jsem zatim nasel tohle [ Link ]

Jinak jak jsou natom LED zarovky?

o 08.10.2013, 17:22 | koren
jo, osram je "jistota"
jenom bacha - tusim ze existuji dve verze (driv vyrabena a aktualni). ty driv vyrabeny vydrzej min. co se tyce svetelnyho sloupce tak jsou tyhle neco jako lepsi prumer.

btw vsechny zarovky maj normovany parametry vcetne svitivosti. jediny v cem muzou bejt nektery lepsi nebo horsi je rekneme "pokryti nasviceny plochy". ono totiz rozmery toho co ma zarovka na silnici osvetlit jsou dany taky:-)

nejaky testy se daj najit na webu, nejaky philipsy nejsou taky spatny
o 08.10.2013, 20:41 | BATMAN
Nevim co maji zarovky vsechno normovany,ale ja byl vzdy moc spokojeny se zarovkama EUFAB. Sada stoji kolem 450kc a je to oproti boschce za 110kc "viditelny" rozdil!
o 09.10.2013, 08:36 | M@rtin
Já mám Eufab Gold H7+H1 a určitě mnohem více světla jak originály co tam byly. Dával jsem je do čočkovejch světel na dvojkovou Octavii

foto k příspěvku  od M@rtin

o 09.10.2013, 08:37 | PK
I nightbreaker svítěj do bíla. Měl jsem je na autě a pohoda. Teď jsem zkusil silverstar a taky pohoda, akorát ty už jsou spíš normálnější, ale trochu bílej nádech mají.
o 09.10.2013, 11:57 | mishan
mám už víc jak rok silverstary H7 a velká spokojenost. Na barvu se vyprdni, jakýkoliv barevný nádech snižuje svítivost. Svítí to tak, že ikdybych tam mohl dát výbojku,(mám čočku) tak na to prdím. Bohatě stačí
o 09.10.2013, 12:00 | PK
Třeba ty Nightbreaker po 15 tis kaput, uvidím co Silverstar. Jinak jak píše Mishan, ty barevný nádechy jsou naprd, když je pak mokro, tak je prd vidět.
o 09.10.2013, 12:33 | BATMAN
Vsechny "lepsi" zarovky vice odchazeji nez obycejne protoze vic hrejou a pokud je prdnete do auta s malymi reflektory je dost mozna za nevydrzi ani 10.000km
Jde jen o to jestli nekonecnou investici do zarovek vydrzi vlastnik vozidla.
Idealni kombinace je denni sviceni a lampy zapinat opravdu az za sera.
o 09.10.2013, 12:39 | camron
Silverstary nam nikdy dlouho nevydrzely. Svitily suprove, o to nic. Ted jsem koupil Nitebreaker Plus (mely by vydrzet vice, nez non plus) a taky sviti pekne. OII bez cocky...
o 09.10.2013, 12:54 | mishan
no tak to asi nezáleží na žárovkách, hodně velký vliv na to může mít i elektroinstalace, já s nima jezdím denně víc jak rok, docela hodně je rozsvicuji a zhasínám, 5-10x denně a drží perfektně, půjdu do nich znovu, až kleknou
o 09.10.2013, 13:30 | RedBaron | Upraveno: 2013-10-09 13:30:34
Já po všech bílejch zase dal žlutý světlo, žárovky za pár korun a jsem rád. V kombinaci noci a deště jsou ty bílý úplný neštěstí, jsou vidět jen čáry, kapky před světly a jinak nic.
o 09.10.2013, 16:02 | Rustapha-659
Malý OT: Máte někdo prosím tip na SPOLEHLIVÝ LED sufitky do SPZ? Kamarád už rok jezdí na nějakejch za 120,- a pořád držej(bohužel zapomněl co to bylo za extra výrobek)..Já jsem holt asi smolař a nebo mám štěstí na blbý kusy,nebo páteční číňany..
Mám už 4tou sadu (od různejch výrobců) a životnost se mi pohybuje od 3 týdnů do 7 měsíců a už mi to začíná sr..vyloženě nemám rád :-D
o 09.10.2013, 17:10 | M@rtin
LED sufitky jsem koupil z OB autodilu a v pohodě, cena 250 za pár.
o 10.10.2013, 13:09 | Rustapha-659
M@rtin: díky.. :-) tyhle nebo něco jinýho?
[ Link ]
o 10.10.2013, 15:24 | M@rtin
Rustapha: Já jsem koupil tyhle do O2 [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.386 sekund.