Navštíveno 1915x

caute, stala se mi takova neprijemnost ze vedle me zastavila jedna pani ve dvojkove octavce a kdyz otvirala 3./4. dvere tak mi tak pitome vrazila ty dvere na hranu mych futer prednich dveri ze mi z te hrany odstipla kus laku. to jak to spravim budu jeste resit, fakt na hovno oprava.
ale co me zajima je jak se k tomu postavi jeji pojistovna. pani mi rikala ze je to sluzebak ze ok, zapirat nic nebude a pristi tyden to poresime. mam ale obavy z toho ze pojistovna rekne ze ta skoda nebyla zpusobena pri pohybu vozidel nebo neco podobneho ze si vymysli. moc diky za rady a zkusenosti ;)
btw. na pracovnim aute by me to nesralo tak jako na novem celolaku bez skrabanecku ;)

Tohle Ti daj opravu rozstrikem ci jinak lokalne, pokud to budou resit

11.10.2013, 23:02 |
AR a sepsali jste něco?
no zatim ne, sepiseme to v pondeli, na aute mam magicar, takze to hodilo takovy ten tichy alarm, auto dvakrat piplo a me zacal pipat ovladac tak jsem vyletel k oknu a cumim ze baba to ohlizela co se stalo. dneska jsem ji volal a rikala ze o tom vi a ze to vyresime. jde mi o ten postoj pojistovny jak se k tomuhle postavi ;)

11.10.2013, 23:18 |
mourl U mě to bylo OK paní mi dveřmi odrala přední blatník na parkovišti,jejími dveřmi.Dal jsem to do servisu, faktura na 20k a pohoda :-)
no být tebou, až budu mít papír v ruce o tom, že to opravdu udělala, tak bych řešil takovou věc jako je pojišťovna, nechci tě strašit, ale přes víkend se jí to rozleží a pošle tě někam, ale třeba se milím

12.10.2013, 01:09 |
gizmi Mam zkusenost jako kolega, takze pokud nemas podepsany protokol o nehode, nebo nesetreno PCR, tak vlastne nemas nic. Me auto rovnou chlap naboural (me prvni auto) a po tydnu nahlasil, ze jsem naboural ja jeho. Nikomu nepreji..

12.10.2013, 01:33 |
vypuk Taky jsem si přišel k autu z obchodu a hleděl jsem jak puk... :)

12.10.2013, 10:27 |
gizmi Vypuk: to si delas srandu? :D To by me ranila mrtvice :( Ja zazil akorat zenskou, ktera prijela s vozikem plnym nakupu, narvala ho do meho auta, usmala se a NIC. Rev jak lev a ona: "vzdyt tam skoro nic nemate". Ani pitoma omluva nepadla! :( Tenhle svet je holt divnej - zkazenej. Dneska uz nikdo nezdravi, nikdo se neomlouva, kazdy jen mysli na sebe a jak druhemu uskodit pro sve dobro :( Bohuzel..

12.10.2013, 12:12 |
vypuk No podobná situace, možná štěstí že jsem měl umrtvenou část huby od zubařky :) Ženská přišla, se jenom na mě koukla a otevřela si dveře, říkám "dobrý den, můžete na chviličku, pojďte se tady kouknout" -> hleděla jak blbá a prý "toho jsem si nevšimla... no však se nic nestalo ne?" auto potlačila rukama o pár cm dopředu, koukla na nárazník a pronesla s pokrčenými rameny "vždyť tam nic nemáte, já si dám pozor" při tom ale auto pustila a zas mi najelo na nárazník a sklouzlo se... no mě braly mdloby!

12.10.2013, 12:14 |
vypuk A ano, umí přeci parkovat :)

12.10.2013, 12:17 |
AR fox: tak hodně štěstí aby to stejně viděla i po víkendu. Dokud nemáš potvrzení viníka tak se o pojištovně ani nebav....
jj je mi to jasny, baba rikala ze je to sluzebni tak snad ji to zily trhat nebude, kazdopadne mam foto kdyz tam stala a vykladala ty veci, tak stejne spz, tak jsem si rikal ze ikdyby nekomunikovala tak volam pcr. no uvidim jak to dopadne. dam tady pak vedet ;)

12.10.2013, 17:39 |
vypuk On bude asi pak problém, že to smetou ze stolu, slovo proti slovu, a bez protokolu od PČR nebo evropský formulář jsi nahranej... :/

12.10.2013, 20:59 |
Zan pokud se k tomu dozná, tak je to likvidní...
to zan: presne tohle jsem potreboval slyset. diky ;)