Navštíveno 1790x

13.10.2013, 14:44 |
Kamil opět vtipnej dotaz. Co takhle třeba napsat, co posloucháš, čím je budeš krmit, v jaký místnosti atd.? Byl jsi si je zkusit poslechnout někde v poslechovce? Sto lidí, sto chutí...
posloucham vse hlavne rock, metal, symfonický metal atd.. Krmit to bude Onkyo A-5VL zdroj optika z pc flac. mistnost cca 5*3,5m. Poslechnout nemam kde rozpocet neni velkej cca 20 000.
Určitě 10.2 je tam klasickej výškáč a jsou detailnější s lepším napojení středů a výšek. BTW 20 jen na bedny? To bych vybíral teda zcela jiné ;)

13.10.2013, 23:35 |
Fonfy pockaj a kup z druhej ruky Dynaudio Audience 52 Special Edition, mozem odporucit.
Tuner#2: jak klasickej vyskac (neco mi uniklo)? 20 na komplet zes + bedny
Fonfy: nemuzu cekat x let :D a nekradu :)
Jako klasickou 25mm hedvábnou vypouklou kalotu. 122jky mají kónusový měnič, jsou víc směrové a mě se ten zvuk moc nezamlouvá.
ok a co rikate na ten zesik?
V téhle třídě není moc stereo zesíků co by měli optiku. Jinak by se dalo zvukově vybrat lépe, třeba Yamaha 500vka.
Kdyby jsi mel zajem, mel bych na prodej svoje 10.2 ve stribrnem provedeni, v podstate jen rozehrane a to jen tak na 30% hlasitosti, pak zabalene na pude, celkem 3 roky stare, nemam pro ne vyuziti, jsou ve stavu novych. Kdyztak email...
CervinVega: Ony se delaly ve stribrnem provedeni? Mel bych o ne i zajem, ale ani na strankach vyrobce jsem nenasel stribrnou variantu, tak nevim...
rekl bych ze to asi bude 9.2 nebo 9.3 verze :)
cece nevim, mrknu se o vikendu na pude, ale podle fotek vypadaji stejne jako ty 10.2... maji terminal na biamping a 2 porty, predni stena taky stejna a oble boky...
JJ stříbrné se 10.2 nikdy nedělali, navíc by to mělo černý předek. Takže 9.2 pokud mají basák 165mm, pokud mají větší, tak 9.3 ;)
Tak podle historicke diskuze na AHC by to mely byt 9.3 :D Jakou mas na ne cenovku? :D
neco nabidni, akutne je prodat nechci
Pred chvili jsem potkal inzerat na ty same, jen v jine barve za 5 tisic. Takze dejme tomu to same? :D
Ty samé, par hodin hrané, pak 2 roky na půdě? Tak to je super kauf, jdi do nich...