Navštíveno 2220x

Ráno cesta do práce, auto Fabia I. SDI, jedu po dálnici. Najednou se rozsvítí žlutá kontrolka volant s vykřičníkem, stěrače se přepnou na nejvyšší rychlost stírání, všechny blinkry neblikají, ale nepřetržitě svítí, vnitřní osvětlení kabiny zhasne:-) Sjedu z dálnice, zastavím, vypnu motor, vytáhnu klíčky ze zapalování a stěrače na plný výkon stírají dál, blinkry nezhasly. Dojedu s tímto stavem do práce, kde musím odpojit baterku, abych ten kolotoč ukončil. Připojím baterku a vše se zdá OK. Stěrače stírají, blinkry blikají, palubka bez výstrahy. Slyšel někdo o tomto "stavu"? :-))

16.10.2013, 11:06 |
nome zkontroluj kabeláž, něco podobného se otcovi stalo po návštěvě kuny a následné cestě za deště, dělalo to nepoavidelně podle toho kam mu ze spoda sřikla voda
Jo, stalo se strejdovi na Polu 9N a byla k.o. komfortní jednotka...
nám se takhle zbláznil sharan po průjezdu louží a zkratováním nějakého svazku kabelů
uhnilý svazek kabelů v motorovém prostoru, uvidíš
díky za poznatky, odpo mám domluvenou diagn. Omluva za hrubku v topicu, štěrače samozřejmě nešly vypnout :-D

16.10.2013, 13:49 |
pbjun Na fabii I TDI jsem resil podobne veci a byl to a nedelam si srandu spinac brzdovych svetel :D
Na fabii II TDI jsem resil take a tam to byl zadni motorek steracu...
Tak vag nic moc..pokles napětí na BSG - řídící jednotce palubní sítě. Vše funguje jak má, nechám to projevit.
baterka mas kupovat novy .............woe
jako PAVELK, může z to být ten svazek, viděl jsem osobně jak se z fabky stává transformers
Podívej se na všechny relatka a zkus je oddělat a zapojit zpět. Ted sem to řešil na kokte kamosovy,bylo povyjety těle a delaloto co chtělo.
Jajinek: oktávka to ma o hodně jinak, relatka jsou v bornetu, je tam celkove jiná elektronika, velké relé jsou jen pro motorové věci