Navštíveno 1592x

17.10.2013, 12:06 |
Losky Co nejdřív musím koupit uhlíkovou digestoř(nemám tucha jak výkonnou), varnou plynovou desku, vestavěnou el. troubu, mikrovlnku, myčku, malý vestavěný mrazák a ledničku v kombinaci s mrazákem. Ledničky jsou prý dobrý Liebheer, Bosch a Siemens.
Můžete případně něco doporučit?
desku troubu mikrovlnku ... - troufnu si říct že je celkem jedno co vybereš, bral bych co se nejvíc bude líbit a nabídne rozumnej poměr cena výkon. Ať je to beko, whirlpool nebo třeba bosch tak poruchovost i kvalita zpracování bude podobná. Možná mrkni třeba philco kde ceny nejdou špatný, vzhled za mě celkem hezkej a na uplně všechno dávají 5let záruku bez jakýchkoliv příplatků.
U ledničky bych souhlasil s Liebheer, ale bosch siemens je uplně stejně tuctovej spotřebák jako všechno ostatní a navíc když se podíváš dovnitř zjistíš, že je to vyrobeno v Turecku(takže fakbrika beko) jen cena oproti ostatním o něco vyšší. Naopak co bych do výběru ledniček zahrnul je Samsung které jsou z mé zkušenosti opravdu dobré a cenově na tom nejsou uplně nejhůře.

17.10.2013, 19:59 |
Losky Já myslel, že Samsungy jsou nic moc, i když nabízejí asi nejvíc prostoru atd a ceny rozumný. Tak to jsem celkem rád:)

17.10.2013, 20:24 |
bafis Taky jsem se Samsungem spokojenej, mame televizi, monitor, telefon, lednicku a budu kupovat pracku.

18.10.2013, 06:23 |
Losky a co se týče digestoře, poradi někdo nějakou komínovou s rekuperací?

18.10.2013, 18:16 |
Losky a ještě se chci zeptat. Budeme dávat novou pračku, kterou chceme do linky. Nějaká slušná, která nebude lítat po zemi?