Navštíveno 1597x

zdarec, mam takovy problem kdyz chci na outubu zvetsit video pres celou obrazovku tak se mi zobrazi jen castecne pres cely monitor. Viz priloha. Kde je problem. Diky za kazdou dobrou radu

19.10.2013, 19:50 |
PcGamer | Upraveno: 2013-10-19 19:51:32

19.10.2013, 19:59 |
DaveX Stáhni si google chrome :)
mam;-) to je foto z nej;-)

19.10.2013, 20:08 |
vypuk Teď byla nějaká aktualizace, včera mi to dělalo to samé... nějak se to samo vyřešilo asi :)
no me to uz delalo vickrat, ale ted me to opravdu sere:-)
jo parkrat se to zpravilo samo, ale nedke byt proble mmusi. i aktualni Adobe Flash Player mam
není to nějak v závislosti na rozlišení videa, že i když to dáš na max. a není to třeba HD, tak to prostě nedá na celou, aby byla zachována kvalita videa? Jen nápad na vyzkoušení...
na pracovním PC to mám taky tak. Je to chyba Chromu a Flash...., IE mi to nedělá, když dám starší Flash tak i chrom je ok.
měl jsem to samé, aktualizoval jsem flash a už to jede
HIGHTOWER: prave ze rozliseni videa na to nema vliv. at dam 240 nebo HD tak porad to samy.
crestik: flash sem taky aktualizoval. bez zmeny

20.10.2013, 12:42 |
crestik | Upraveno: 2013-10-20 12:44:58
2 DaveX: presne ako crestik, ja som mu po Tvojom komente chcel napísať skôr zbav sa GChrome, lebo ho pravdepodobne používa :-D
Já se chci taky zeptat na youtube. Videa na jejich stránkách mi jdou normálně, ale když chci spustit nějaký video z youtube třeba tady na autohificlubu nebo auto.cz, tak mi od chvíle, co mám nový PC, jde jen zvuk a ne obraz. Díky za radu.

20.10.2013, 14:11 |
DaveX muSlim: Já nevím, ale zatím jsem s Chromem neměl žádné problémy :) Asi jsem výjimka :D