Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nissan GT-R

o Navštíveno 2202x o
o 26.10.2013, 12:30 | Woko_O
Jednou, až budu velkej..

[ Link ]

o 26.10.2013, 19:54 | imax
Ach jo, kdyz uz tohle nebudu vlastnit, tak bych se alespon rad na tomhle svezl nekde na zavodne trati.
o 27.10.2013, 00:48 | Nismo.Power
imax : za par let to nebude tak nedostupny svezení pro kohokolkiv :) z vlastni zkusenosti muzu rict ze vetsi playstation sem taky nikdy neřídil.... sériovka je super ta mě vyloženě bavila, ale podvozek/brzdy/a dost výkonu navíc...... tak kurva tam začíná opravdovej playstation a kde si člověk myslí že jede na hraně tak zjistí postupem plynu že realita leží za tou hranou ještě sakra daleko takže teprv při najetí do týhle fáze sem si tohle auto zamiloval před čimkoliv jinym ..... mám ted už slíbený svezení v MY14 a opravdu se těšim na polohu R-R-R a deklarovanym LC na 2.7s... co jsem měl možnost do dnes tak byly auta bez LC a nejsilnější na slickách dávalo kolem 3s reál bez LC a už to byl fofr kde na Gmetru bylo 1,2G zrychlení :)a brzdy se semislickem tam je opravdu nesmysl co ukazuje Gmetr tam se jedná o nějakej renonc ve fyzikálnich zákonech :)
o 27.10.2013, 06:20 | Zdeny60
Jedno zajímavý GT-R je v Ústí nad Orlicí. Kompletně přestavěný a má odbržděných ca 750HP :-)
Včera jsem mluvil se spolumajitelem. Zajímavý věci mi říkal.
o 27.10.2013, 08:53 | muSlim
2 Zdeny60: takých chodí ku kamošovi na dielňu horda, 750 koní je slabý priemer :-)
o 27.10.2013, 08:54 | Augi
Mě spíš překvapilo, že v tom videu říká šéf-mechanik, že v zatáčkách GT-R umí 2,2G, což je podle mě fakt mazec. Na káru, co má přes 17 metráků :-o
o 27.10.2013, 09:54 | Nismo.Power
tak těch 2,2 to je velmi krátkodobá hodnota...... v reálu to na běžný silnici s běžnejma gumama umí v průmeru lehce přes 1G..... akcelerace na prvni kvalt běžně tak kolem 1g ..... lepší gumy a kvalitních 700hp hurá až 1,2 takže gumy jsou dost limitující záležitost a lepší to auto umí opravdu perfektně využít...... brzdy nesmysl kolem 1,8g

ad koně tak ude se opravdu pozná kvalitně upravený auto..... musí zde bejt všechno upravený precizně..... jezdí tu i pár 700plus HP kterejm by ujela skoro i série.... software zde dělá opravdu hodně a většina majitelů si myslim že řeší pouze přehrání mapy na aplha9 ale stačí na stejný auto dát facelift turba kuliučkový a to auto reaguje uplně jinak.....
každopádně zkoušel sem i jet vzadu a to je tak nouzovka..... lepsí než 911 rozhodně ale je to vo hlavu.... vpředu místa královsky, posez zcela ideální a přehled z auta perfektní....
hlavně na to co to auto umí tak je to úžasnej daily driver a podvozek je dost přátelskej i přes díry.... nějaký rázy do karoserie apod tam nejsou a interiér taky žádný skřípání takže kastle je opravdu ultratuhá věc :) a použitelnost v zimě opět mnohem lepší než kdejaký SUV :)
o 27.10.2013, 10:01 | Nismo.Power | Upraveno: 2013-10-27 10:02:27
jen krátká akcelerace při svezení zdejšího zdejšího člena ;-)
stievo vejfuk, lehce kovaná převodovka, toyo semislick, facelift turba, upravená ECU.... v praxi bylo toto gtr dlouho v čr jedno z nejrychlejších při necelejch 700hp ;-) v současné době nezvěstný...

[ Link ]
o 27.10.2013, 10:08 | Nismo.Power
toho trubce tu beztak skoro každej zná,...... tohle je jeho poslední foto z dob co si myslel že ferrari jede líp :))

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 27.10.2013, 10:18 | Mila
Toho borce znám ;-) A to GT-R ale muselo pelášit :-D
o 27.10.2013, 10:24 | Nismo.Power
dyť to řikám, strašnej trubec :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.