Navštíveno 3381x

Zdare, potrebuju odrezit těhlice, brzdiče, náboje a šrouby kolem a uvolnit odvzdušnováky a hadice. Rád bych to do něčeho ponořil a nechal působit.. potřebuju ale něco aby to nerozežralo manžetu na pístku a nebo nepoškodilo povrch kam se lisuje ložisko..stejně tak aby to neudelalo nic s pístkem brzdiče a s vnitřní částí brzdiče. Máte nějakej typ na něco levnějšího? Mám to ponořit do coly? Nebo se na to vyprdnout,vzít to dráťakem a pak stříknout..

29.10.2013, 17:02 |
jok3r srouby a spol povolis brzdovkou, tehlice nejlip opiskovat ovsem tam se musej zakrejt mista kde je lozisko
s klasickym odrezovacem by nemel byt problém

29.10.2013, 18:12 |
gizmi Ja jsem na tohle uchyl, takze jsem to vzdy rozebral do mrte, opiskoval, nalakoval a koupil opravne sady a smontoval - je to jedina spravna prace, zadny kompromis.

29.10.2013, 18:25 |
PK Dobrá na to je kyselina dusičná, ale ta pak rozežírá i to železo :D

29.10.2013, 19:21 |
hawai Trochu se ti sem přiseru, snad nevadí :-)
já bych naopak potřeboval poradit, tak ,,vyrobit,, rez na plechu

29.10.2013, 20:53 |
jok3r hawai: savo, kyselina solna, ocet,,, nechat to na desti? :)

30.10.2013, 23:49 |
1kw

31.10.2013, 12:59 |
RON Zhruba v půlce stránky to začíná:
[ Link ] Podle mého dost zajímavé řešení.
hawai? na co to potřebuješ? já to řešil na ratbike. zředěná kyselina a ven, viděl jsem to i na plasatu. nalakovat, železný prach, nebo piliny podle toho jaký chceš povrch, trochu kyselinky a nechat zkorodovat, oprášit odmastit a nejlíp tochu zalakovat. nebo se dá i airbrush, ale to není ono, rez je rez... :-)