Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada e46 330d 135 kw

o Navštíveno 1767x o
o 03.11.2013, 11:54 | Petr735i
Zdravím místní znalce.
Mám e46 330 d 135kw rok 2000 a dva problémy
které se tu pokusím přes telefon popsat a zadám
o radu. mám vyměněnou spojku, měnila se
lamela, pritlacak a ložisko protože prokluzovala a
po výměně se to na chvíli zlepšilo ikdyž klouže
pořád. kde je problém? druhý problém se týká
výhřevu řidičovy sedačky. někdy udělá to, že po
zapnutí se hned zase vypne, někdy to udela cca
do dvou vteřin, někdy za půl minuty. nedělá to
pravidelně, více méně ráno, jakmile se ohřeje auto
a začne normálně topit tak to většinou přestane,
ale to už je celkem k ničemu
ví někdo co s tím?
díky za rady, Petr.

o 03.11.2013, 18:08 | manolo
sedačka - zkus zkontrolovat svazek k sedadlu jestli není nějaký drát štíplý nebo zkorodovaný, kdyžtak zkontrolovat ještě pojistku, jestli není spálená, případně nedostatečná.

spojka - jak se ten prokluz projevuje? šlápneš třeba podlahu, otáčky vyletí např do 3-4000ot a pa se to rozjede nebo to jede ihned, ale cítíš, že je to špatně. Může být nemocný i setrvák, tzn vyměnit i ten.
o 04.11.2013, 16:18 | Petr735i
manolo: Díky, svazek projdu. K té spojce. na první tři rychlosti je to v pohodě. na čtyřku a pětku to je tak, že mám třeba 1500 otáček, dupnu podlahu a začne klouzat, ale není to vyloženě že by vyletěli hned někam nahoru, ale řekněme že se předbíhá postupně. odhadem tak o 1000 otáček a p tím pak auto zrychluje pořád. a zároveň se oběví vibrace jak to kope do kardanu a diferaku. někdo mi říkal, ať zkusím odvzdusnit ovládání, ale to mi přijde jako blbost, protože kdyby to bylo zavzdušněné, tak by byl spíš problém s vypínáním tím že se stlači případný vzduch ve vedení, nebo se pletu?
o 04.11.2013, 19:37 | Vrablik
kamarád měl podobnej problém se spojkou na stejným autě, vyměnil se na potřetí setrvák a od té doby byl klid.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3594 sekund.