Navštíveno 3830x

Hezká to výhra, tak kdo to byl, co? :-D
[ Link ]
Snad jen poprat at se z toho vyherce nezblazni :)
Já to nebyl.. Ale přeci jen sem vyhrál.. 79,- :-D
Mě to příjde strašně zvláštní - vyhrát superjackpot totiž znamená:
1) uhádnout všech 6 čísel (tady je to OK - pravděpodobnost menší, než že tě trefí blesk, ale dá se to)
2) mít plný tiket - tedy 10sloupečků + šanci (tady je to taky běžná praxe, když je superjackpot vysoký - taky dávám)
3) mít štěstí i na sázenku a trefit poslední dvojčíslí Šance - a tady je to, čemu už se mi moc nechce věřit.
Je to podle mě příliš náhod najednou :o( příjde mi to nějak moc podezřelé...
ale výherci to přeju - je evidentní, že ho nikdo nemá rád a když už neměl štěstí v lásce, vyhrál aspoň sportku no... :o)

tj to bude nějaký 60 letý panic :-)))
toho člověka mi je líto, páč se z něj stane štvaná zvěř až se to dozví příbuzenstvo ...
jo prachy mi taky chybí, ale tohle fakt moc, to bych psychicky neunes

04.11.2013, 07:54 |
AR Petura: jo kdyby jenom příbuzenstvo tak se to ještě aji dá ustát ale těch kamarádu co se pak rázem objeví
ty bláho i těch 400mega se dá v rukou bohéma utratit docela rychle
Já to nebyl, ale ono to neva, okamžitě bych se zbláznil a mě by byla škoda :-)
Jinak jako O_O, zatočit s tím nebude zase tak velký problém.

04.11.2013, 09:04 |
Rudi Nechci vám kazit den, tak se nepřiznám...
No jde o to, nakolik je to pravda, protoze jde o skvely marketingovy tah. Ale pokud je to pravda, pak at si to uzije.
Mě by stačilo 5 mega. Postavil bych normální barák, obyčejně zařídil, koupil běžnou káru a nemusel se celej život srát s hypo ... to by mi stačilo. :-) Aspoň by nikdo nechtěl půjčit, protože bych měl zase prd, ale bez starostí o bydlení. :-)
já bych to chtěl tak jak píše Tarrance...
zařídit si normální domácnost a chodit dál do práce a nemít bobky z neschopnosti splácet
Já bych si koupil na splátky od NASA nějaký málo jetý Raketoplán :o)
Ni extra - jen aby měl málo nalítáno - samo něco nestočeného, nebouraného, nejlépe v hvězdném prachu nelítáno, po prvním majiteli, čerstvě po STK a aby byly vyměněny všechny náplně i všech 298 filtrů a 12 řeměnů :o)
na akontaci a prvních pár měsíců splácení by to asi i vyšlo - pak by mi to leasingovka sice vzala, ale já bych mohl říct: MĚL JSEM RAKETOPLÁN! :o)
No schválně kdo z vás, nebo vašich známých tohle může říct? :o) hihi
Tralala tralala... :o) nebo bych to vše dal na charitu, nebo nepřízpůsovivým, když by mi čestně slíbili, že už nebudou krást :o)
Příbuzní ani okolí se to dozvědět nemusí, je to na sociální inteligenci a schopnostech toho výherce, aby to utajil a nezbláznil se z toho.
Jinak ale nevěřím, že by někdo dokázal vyhrát 400 mega a jezdit škodovkou a/nebo bydlet v paneláku. Já věřím, že bych výhru utajil, ale rozhodně bych si pro začátek koupil konečně nějakej pořádnej barák.

04.11.2013, 17:11 |
PlusOne | Upraveno: 2013-11-04 17:12:42
Vyhrát 400 mega, to musí být šupa.... ale nejspíš ani není co závidět...
Co bych s těma prachama udělal já? Doplatil hypo na byt, koupil staré tu Multiplu, co furt tak strašně chce, dvacet mega šoupl do štrozoku, dvacet investoval, za mega bych nechal zastřelit Zemana, a za zbytek založil politickou stranu, a udělal megakampaň, aby nás lidi volili, a aby byl konečně v tomhle státě kurva pořádek.
Mám dvě zdravý děti, slušnou práci, střechu nad hlavou, víc člověk fakt nepotřebuje...
Koupil bych si slušné auto, ani ne nové, koupil barák, tak cca 10 mega by bylo pryč, koupil bych tak za 100 mega byty, nejlépe družstevní, 20 mega bych dal do investičních fondů. Koupi auta a baráku bych uskutečnil po nějaké době, a odůvodnil výhrou tak 15 mega a byl by klid. Chodil bych do práce, užíval života tak normálně, jsem skromný člověk.
IMHO sprava tech cca padesati bytu je taky slusnej full-time job ;-)
No ja bych si udelal leteckej prukaz a koupil nejake sportovni letadlo. Konecne bych nemohl dostat flastr za rychlost :-) a asi bych se odstehoval nekam jinam

04.11.2013, 17:56 |
TROY | Upraveno: 2013-11-04 17:57:22
hehe ;)))))) jsem z Chrudimě a sazku sázim :DDD a víc neřeknu

04.11.2013, 18:05 |
vypuk TROY - to ti nežerem, vyhrát to tak ještě teď máš zbytkáč trojku :-D

04.11.2013, 18:17 |
gizmi Koupil bych si mensi domek nekde primo na plazi, stare porsche cabrio a mensi sportovni lodku, otevrel si pobliz autoservis (pro zabavu) a za zbytek bych postavil utulek pro psy, nechal postavit barak rodicum i tchyni s tchanem a zbytek na ucet, aby z uroku clovek neco mel. Ale to je uz extrem.

04.11.2013, 18:26 |
TROY vypuk
ani ne,ale zmizel bych uplně :D
Nu a to já bych reálně asi zmagořil, hrozně se vožral a pak nevědel, co s těma všema penězma dělat a jak hlavně odhánět nové "kamarády".
A hlavně celý je to na palici přemejšlet "co kdyby". Peníze se dělaj prací ... teda většinou :)
Hehe za půl roku bych byl v Blesku jak jsem socka bez koruny na pracáku. Raděj takový prachy nemít :) :)
Ja se dycky smeju tem co vykladaji ze by chodili dal do prace.... pri prvni prilezitosti kdy by je neco nasralo tak by s tim sekli.
Jasne,clovek necim zamestnany byt musi,ale ja osobne bych si to predstavoval v mensi ci vetsi forme podnikani aby byl clovek panem nejen tech vyhranych penez,ale i sam sebe.
Ja osobne bych si koupil nejakou slusnou zapadlou vilecku a stridave bydlel ruzne po svete po ruznou dobu a cas od casu bych se sem vracel vzdy na par dni abych si uvedomil proc chci zase odjet :-)

04.11.2013, 18:37 |
X-sat (M)
My vyhráli 463,- Kč
:-)
Jinak pro zajímavost, na poslední jackpot bylo prosázeno celkem 7,5 miliardy korun...
;-)

04.11.2013, 19:14 |
bafis Na ty prachy nemusis ani sahnout, kdyz to flaknes do banky na beznej urok kolem 2 procent, tak mas do smrti kazdej mesic 650 tisic a z toho se da krasne zit kdekoli na svete :)
tak je to jen 13,3 milionu liber.. to není už tak markantí suma :-D
ja bych se odsud odstehoval, asi na jih nemecka, nebo mozna jih anglie. ve svajcu bych si v alpach postavil chatku a ty prachy promrdal cestovanim po svete a kupovanim aut >.<
Bafis: tak to bys mozna dostal v tech bankach studenou sprchu. Dneska uz jses rad, kdyz na sporicim uctu dostanes 1,5% a to je to jeste omezeny maximalni vysi zustatku nejvic asi 1,25mio u Equabank. U vyssich vkladu to rapidne klesa smerem k nule. Navic pojisteni max do cca 2,5mil. Tohle by dal na sporici ucty jen blazen.
Spis bych si zacal zjistovat nejakej private banking ve svycarsku apod.
Pak me bavi uvahy o zacnuti s podnikanim. Clovek, co byl vzdycky v pozici zamestnance, ten se malokdy touhle financni injekci stane uspesnym podnikatelem.
Kupovat nejaky byty? Podle me dalsi nesmysl- vic starosti nez uzitku.
Existuje spoustu investicnich prilezitosti ve velkych mestech typu Praha/Brno, lepe mozna zahranici, kde jsou projekty ke kterym chybi ekvita pro bankovni profinancovani.
Jsou i firmy, ktery se vlivem neschopnyho vedeni dostaly do srabu a mnohdy jsou hotovy i restrukturalizacni plany jak je z toho dostat, jen chybi financni partner.
Osobne, kdybych nechtel mit moc starosti, tak bych se vubec nebal vzit vsechny prachy, klidne si jeste dalsich par set pujcit a zkusit koupit nejakou fungujici, plne pronajatou, administracku nejlip v uzsim centru Prahy/Brna s dlouhodobyma najmama a klidne bych dalsich 10let splacel tu pujcku.

05.11.2013, 11:01 |
Veva jako Thullo, nějak se mi to nezdá...
takovou dobu to nemohl nikdo vyhrát, jen "drobné" se pustili a teď najednou někdo vyhraje takovou pálku a ještě k tomu sám? to je mi dost podezřelý...
už to tahaj počítače a ne notář v přímém přenosu, prostě si myslím, že si to nějaký mocipán přihrál a teď se o to dělí s komplicema...
taky premyslim, jak by to udelali, bo vylejt 400mega na marketing neni zadna prdel, na tohle se kazdej urednik na bernaku jen trese. ale je fakt, ze to dost smrdi.
jinak s tou skromnosti jdete vsichni do prdele - uz vidim, jak mam v garazi fungl noveho mazlicka a s projizdkou cekam v kolbence na vikend :-)