Navštíveno 4126x

Chtěl bych otcovi koupit nějaké repro k TV. Když má nahlas zvuk na TV, tak trošku rezonuje. On to neslyší,ale je to děsný.
Repro 2.0, možná i 2.1.
S normální cenovkou, nic extra,ale zase žádný chrastítka, aby to hrálo lépe jak ty co jsou v TV.
Nápady?
As bych volil starý dobrý dřevěný geniusy s tím, že satelity a centr bych nechal v krabici.
Hlavně si nejdřív zkontroluj, jestli je máš kam připojit, ke každé TV to nejde, pak bys to musel řešit nějakým domácím kinem. Některé TV totiž mají jen výstup na sluchátka a nebo dokonce vůbec nic.
Génius me napadly....ale nevím.
TV je 3 roky stará, tak snad to zapojit půjde.
Podmínka dálka. Což ty geniusy mají
To vůbec není o tom, jak je stará, prostě spousta TV nemá výstup na repro, fakt se podívej, abys něco nekoupil zbytečně.
Jako P.E.T.R.
Jinak lépe než repro v TV co hrajou do zdi a nebo dolů hraje snad všechno včetně módních soundbarů ;)
Mrknu co TV umí.
Klidně přivítám konkrétní návrhy :-)
To sem se chtěl taky zeptat, jak jsou na tom ty sound bar? Celkem mě to zaujalo vzhledem. A zvuk kina nepotřebuju, jen lepší než TV na nějaký ten film.
přesně ze stejnýho důvodu hraju už cca druhym rokem přes starý REDSTARy RS212 - kvůli máti,která díky tomu,že přestala normálně slyšet rozklížila LCD placku natolik že i při normální hlasitosti televize hraje jako chrastící rumbakoule (což ona neslyšía já trpím jak pes)..bedýnky hrajou velmi slušně akorát tenhle model ještě nemá DO,ale máti už si zvykla zapínat zezadu kolíbkovym vypínačem..a TV jede přes sluchátkovej výstup.Chtěl jsem časem nějakej upgrade(jelikož TV je Samsung)a pořídit nějaký jednoduchý kino od stejný značky,aby se automaticky zapínalo se zapnutím televize-jen nemám ověřený jestli to bude fungovat..takže zatím hraju takhle a až na lehčí diskomfort se zapínáním manuálně je to zvukově nebe a dudy..

Rustapha-659 - tak kup ten prodluzovak, co kdyz pres jednu zdirku prestanes odebirat stavu, tak to zbyvajici zdirky vypne...
Ty vypadaj dobre,nejaky takovy by stacily, ale ta chybejici dalka je problem:-(

06.11.2013, 11:20 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2013-11-06 11:26:16
Heh,dík! Moc se mi libi za tu cenu.
Díval jsem se kolik ma tata vedle tv mista a je ho tam kurva málo:-(
Co toto?,bude to lepsi jak ty repro v tv?
Aby to pri vetsi hlasitosti nehuhňalo!
[ Link ]
Jak už jsem psal, lepší než zvuk z TV, kde je repro do zadní stěny a nebo dolů do stolku a je velké jak telefonní sluchátko bude vše. Bohužel v těhdle komerčních rádobykinech a sounbarech přehled nemám co je menší průjem. :-/
Verim ze to je parodie na kino za tu cenu, ale pozadavek je jasnej:-))
Rustapha-659 - myslel sem jinou zasuvku, tohle musis porad zapinat a vypinat - opruz
hledal sem to na alze od belkinu a uz to asi nemaj
Já mám doma proudovou ochranu od Philipse a jsou tam dvě spínací zásuvky, který když začnou mít odběr, zapne se šest dalších. Ideální věc.
Já používám u PC tohle od Belkinu, vypnu PC a vypne se monitor a repro, funguje to perfektně, ale koukám, že na Alze už to nemaj, tak možná jinde.
Má to 1x ovládací, 4x spínanou a 2x stálou zásuvku.
[ Link ]
P.E.T.R: aha? :-) šikovné..neznal jsem

06.11.2013, 18:50 |
ACEMajky | Upraveno: 2013-11-06 18:51:19
A co ti tady celou dobu pisu?
P.E.T.R. - jj to je presne ono
ACEMajky: tobě samozřejmě díky taky,ale netušil jsem,že něco takového vůbec existuje(master/slave zásuvka).. :-)
Hura, vsiml si me, ze taky existuju (nee, v pohode :) )

14.11.2013, 20:36 |
DITR kup mu reciever a poradne sloupy :))
:-) vybral jsem nejakou tu parodii na domaci kino,tak snad to bude lepsi:-))