Navštíveno 3878x

Pánové jste tu kdejaký kutil. Tak se zeptám jestli někdo nemá nápad. Chcu si vyrobit párty pípu. Napadá vás někoho nějaký nápad na pumpičku? Něco jako je na obr. Z čeho by se dalo použít?
Samozřejmě je varianta s ventilkem. Ale chtěl bych něco "vše v jednom" at je to pokupě. Narazt a točit. Díky za případné nápady.

07.11.2013, 06:43 |
michall | Upraveno: 2013-11-07 06:44:21
Pokud to chceš dělat jako nadšenec do výroby, tak proč ne, ale ceny začínají na cca 1200Kč za pípu + potřebuješ naražeč (ten asi budeš vyrábět ještě hůř), a když si vezmeš, co všechno budeš muset vymyslet, vyrobit, ubastlit, sehnat, ... navíc to bude muset být z nerezu, resp. ze zdravotně nezávadných materiálů (přece nebudeš kazit pivo nějakým sajrajtem), tak mi vychází koupě hotového výrobku jako lepší cesta.
Jak často to využiješ? Já si na rozlučku pujčoval chlaďák v Jasu a vyšel mě na 300.- na víkend, párty pípa na víkend tam vyjde na 100.- Pokud neděláš bečku každý víkend, tak bych to snad ani neřešil. Samozřejmě je nevýhoda dávat neustále zálohu.
[ Link ]

07.11.2013, 09:28 |
hawai Tuhle pumpičkovou jsme taky jednou na akci měli a nebylo to nic moc. buď to pěnilo, nebo neteklo. Teď si už pípu pujčuju buď od známího nebo v obchodě rovnou k sudu za pár korun. Je to rovnou s chlazenim a kompresorem a naprosto super
Michal: Narážečů mám asi 5 a vím co vše k tomu potřebuju. Můj dotaz směřoval čistě jen na to, jestli je nápad jak udělat tu integrovanou pumpičku.
Sehnat jetou (nebo celek s poškozeným ventilem), nebo se vy...t na pumpičku a udělat k tomu přechod na flašku od SodaStreamu
No než sehnat jetou, by bylo lepší něco jiného. Chtěl bych udělat všech 5 plus možná jich ještě pár budu mít.
Ten sodastream omrknu.
Tak sem se tak díval po info na ten sodastream a dám tam asi klasický auto ventilek. Ten sodastream můžu udělat leda tak pro sebe. Už kvůli ceně té bombičky. Ale nějaké budu dělat na další prodej a tam by to asi ideální nebylo. Jedině to nabízet jako komplet sadu.
Kolik myslíte, že ta bombička vytlačí beček?

10.11.2013, 17:42 |
Skury | Upraveno: 2013-11-10 17:43:43
Skury tak znovu. První je se špatným narážečem, druhý bez. A potřebuju to udělat cca 10x už si rozumíme?

10.11.2013, 20:11 |
Tweety_xx | Upraveno: 2013-11-10 20:13:10
jinak našel sem, že bombička 600g vytlačí cca 240 piv, takže ta linde bombička je varianta tak na jednu akci. Což není moc ideál, když nápln stojí 200 kč.