Navštíveno 3713x

07.11.2013, 10:15 |
xSam Ahoj, docela se mi tohle auto libi, co si o nem myslite? Chtel bych predelat na LPG, jaky zvolit motor?
Co spolehlivost, servis a tak?
Jak to jezdi, je to pohodlny?
Za kazdy nazor dekuji.
xSam

07.11.2013, 10:49 |
FSAL ... FSAL by mohl bejt zaujatej, pze shodou okolnosti jedno CTS (2005) v plynu prodava ;-) ba ne, je to vyborna kara :D ;)

07.11.2013, 15:26 |
nome | Upraveno: 2013-11-07 15:28:17
hele jakej rok (typ) máš v merku ?
jinak sem se 2x svezl v tom novém 2008 3,6 automat a 2009 3,6 manuál
HHonza asi poreferuje nejvíc někde určitě dohledáš jeho inzerát když to v létě prodával
je to pohodlné, menší než jsem čekal, s automatem to nejede tak jako z manuálem,
Interiér za mě hezkej, zpracování kvalitní jízda pohodlná. auto je docela těžké takže ten výkon nebyl až tak znát. Vzhledově přesně můj vkus
Pokud je to ten starší model co dávali v Maundfildu k sekačkám :-) tak sem v tom kdisi jednou seděl, byla to tuším nějaká 2,8 a hrůza, nejelo to, zpracování a celkově pocit z auta tragedie

08.11.2013, 00:18 |
xSam Abych tedy uvedl kontext. Momentalne jezdim volvem s60 v lpg a jsem spokojeny. Nicmene volvik s 300k km na hrbu uz zacina byt unavenejsi a premejslim, jestli ho mam dat do kupy, nebo poridim neco jineho.
Otazkou je, je jestli koupit opet volvo, nebo zkusit neco jineho. Dlouho pokukuju po S80, ale na nejakou slusnou nemam ted dostatek financi. V tuhle chvili dam dohromady kolem 200k. A prave me zaujalo CTS , ktere se da podle zbezneho skenu sehnat za uvedenou castku.
Rocne najedu cca 30-40k a jezdim autem denne. Od auta vyzaduji spolehlivost, pohodli a taky nejakej vykon. Chtel bych cca 200 kobyl, klidne i vic. Naftu nemam rad, takze chci auto predelat na LPG, se kterym jsem velmi spokojenej.
Sahodlouze jsem koukal po jinych autech, ale krome BMW me nic nezaujalo a i u tech se trochu bojim zadniho nahonu. Jezdim vetsinou sam, takze nechci nic uplne velkeho, protoze v Praze toho mista na zaparkovani neni moc. Obcas vozim i dite, takze dostatek mista na zadnich sedackach bych uvital. Kufr me netankuje, na rodinne vylety mam volvo v70.
Kdyz to shrnu, tak bud koupit neco ted ( mozna CTS) nebo si pockat a nasetrit na S80, nebo na neco uplne jineho?
Se mnou je to tezke, koncern nechci, japonci se mi moc nelibej, francouze urcite ne, takze mi tam vychazi fakt jen to volvo, cadillac, nebo BMW a tam bych chtel 4x4.
Kazdou radu uvitam.
Ps: inzerat FSALa jsem bohuzel nevyhledal.

08.11.2013, 00:22 |
xSam Ted mi doslo, ze jsem mozna trochu mimo, CTS je predni, nebo zadni nahon???
ten starej model je taky RWD... jako ze zadni nahon.
Nismo měl, pokud pamatuji, FWD, nebo ne?

08.11.2013, 08:47 |
nome nismo měl STS, nejsilnější předokolku planety :-)
Aha, STS - státní traktorová stanice:-)

08.11.2013, 12:27 |
xSam Tak super pánové a teď prosím nějaký příspěvek k věci:-D
no od cloveka co ma Infiniti za krasny auto, je tohle bych rek OT
Kadel
Kadlíku, Infiniti nech stranou:-)
k věci jen to že si prostě koupíš opla s ecotecem .... mě třeba se to auto nelíbí ani zvenku ani zevnitř moc.... bejt to Véčko tak to je jiná ale takhle to je prostě jen dražší opel no... asinemá cenu to dál rozebírat když to auto nemá s cadillacem vůbec nic společnýho krom znaku :)
Taky jsem chtěl napsat, že od člověka, co má G37 bych tento názor asi nebral :-)
Tak to napiš a nechoď kolem horký kaše:-)
i kdyz s tim co napsal Zdeny tak trochu nesouhlasim, musim se ho taky jednou zastat - jasne, za to ze Zdeny projevil trochu odvahy udelat krok stranou bych ho rovnou zastrelil, mel si urcite koupit audi, bmw, nebo nejaky jiny nemecky uberwagen a nevystupovat z davu tech beznadejnych zoufalcu bez spetky fantazie a vkusu. Protoze jsem v G37 jezdil, chapu ze tyhle komenty ho nerozhodi, tohle auto si proste clovek kvuli vzhledu nekupuje, i kdyz ze je to hnusny auto bych nerekl.
Jinak me se tenhle starsi model libil od doby, co jsem ho videl ve filmu Mizerove 2.
Nemyslim ze by byl designove nejak spatne udelanej, i interier se mi vcelku libi, v cem nekdo muze videl problem, bych ja videl vyhodu - na tenhle model jsou bezne dostupne a levne nahradni dily, protoze to sdili spoustu casti s oplem potazmo saabem, proste GM.
Co jsem se na cadillac forech setkal se srovnanimi, tak proti novejsimu modelu byl tenhle o dost spolehlivejsi, s minimem problemu, dost casto se tam majitele techto starych modelu posklebovali tem co tam psali neustale posty o vsemoznych problemech, ze tou jejich starsi modelovou radou s najezdem 110 - 290 000 mil nemeli nikdy zadny problem mimo bezny servis.
Ale jak jsem psal, pokud se bojis zadniho nahonu, tak tohle bude treba trochu problem.

11.11.2013, 10:37 |
xSam Hmmm, tak nějak nevím.
Asi se budu muset jet projet a udělat si vlastní názor.
Tohle vypadá docela zajímavě:
[ Link ]
myslis,ze to jako bude mit 40 najeto po 7letech?..o))

11.11.2013, 12:05 |
xSam Dokud jsem to neviděl, nemyslím nic:-)

11.11.2013, 12:07 |
xSam Nicméně, jedno moje auto najelo za poslední 2 roky 9K, takže možné je všechno:-)))
ale jo,nerikam,ze to nejde najet jenom tak malo,ale..o))