Pánové,
uvažuji o tom, že si nechám opravit sedačku řidiče v Infiniti. jde o to, že levá bočnice sedáku je lehce prosezná, zdeformovaná po předchozím majiteli. Kůže je naprosto bez poškození. Řešil někdo tento druh opravy a u koho, potřeboval bych tip na osvědčeného renovátora, ale znovu opakuji jde o renovaci či opravu kostry nebo výplně té bočnice sedáku, ne o její čalounění.
Jde sice o prkotinu, protože to je v minimálním měřítku, ale mně to vadí.
Jelikož jaožto vlastník tohoto povozu sleduji vše kolem této značky, musím uznat, že s tímto má zřejmě I. potíže, protože už velmi zánovní auta s 40-50tkm vykazují deformaci těchto bočnic, zejména u řidiče. A to mě zaráží, protože u Subaru tento problém vůbec neznám a to mám přes 174.000km!
Díky za každou radu či tip.
Podle mně každej čalouník, nechával jsem dělat před lety na Fabii, taky zdeformovanej sedak, čalouník udělal i novej vnitřek, pak taky potah a výsledek perfektní, nepoznatelný.
Kdysi u Alfy jsem si to nechával opravit u autočalouníka v HK. Nakonec mi potahoval i volant do kůže a dělal mi komplet kufr, když jsem dělal hifi. Super práce, nápady a i cena nebyla zlá. Koukni na jeho stránky. Jde o Pavla Šatavu z HK. Dělal mi i sedátko na šlapacího Moskviče a kámošovi jsem ho doporučil na opravu sedačky řidiče z Capriho a taky byl spokojen.