Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > reklama na MS Windows 8 :D :D :D

o Navštíveno 1736x o
o 16.11.2013, 19:43 | Knightey-
To je good :D
[ Link ]

o 16.11.2013, 20:25 | BATMAN
kua malem jsem se uplacal smichy....

Na FB ted frci JCVD
Youtube video:
o 17.11.2013, 10:26 | Knightey-
jn to jsem taky videl. Jako jestli se s tema navesama da takhle couvat, tak to klobouk dolu :)
Navic jestli on nebyl fakt jistenej atp. tak pro nej taky palec nahoru :)
o 17.11.2013, 11:59 | BATMAN
Nohy ma k zrcatkum privazane,je to dobre videt,ale i tak klobouk dolu.
o 17.11.2013, 13:11 | Unihero
s tím Van Damem bych to zkusil na D1 a ne na takové krásné ploše :)
o 17.11.2013, 13:50 | vypuk
Trošku jinčí verze.. :-D
[ Link ]
o 17.11.2013, 17:43 | muSlim
2 BATMAN: vedľa, ako tá jedľa :-) Nohy nemal priviazané. Jediný trik čo použili je že mu polo-zafixovali pravé chodidlo. Celýé "tajomno" je za tým že za zrkadlami sú predlžené plošinky, aby mu tam dosadli celé chodidlá a aby pre ne mal aj miesto v prípade potreby posúvania/pohybu. Pravá noha je tiež voľná na utrhnutie kedykoľvek, nie že by bola pripnuttá nejak. Pozri si klip vo fullHD (1080p) na veľkom zobrazovadle, ideálne viac ako 20" (síce je to viditeľné dosť dobre aj na iPade, ale zichr je zichr) a uvidíš aj plošinky, aj to že sa mu nohy hýbu, aj v mieste, a že jedine pravá sa hýbe ale "menej". Rozoberali to na jednom AV fóre, zoomované fotky na videá, neviem to teraz nájsť ale vlepil by som to sem. Samo som to videl//vedel na vlastné oči skôr než som našiel ten thread, bo mám kouzelný voči :-)
o 17.11.2013, 18:00 | walish
A ke všemu necouvají, ale je to puštěné pozpátku :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3495 sekund.