Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Binární opce

o Navštíveno 2818x o
o 03.03.2014, 22:15 | Veva
Obchoduje někdo? potřeboval bych znát osobní zkušenosti a ne zkreslené informace z internetu...
Ne zoomtrader :-)
Díky

o 04.03.2014, 18:01 | andyb
Ahoj, s binárními opce jsem začal loni na konci roku, takže je obchoduju. Osobní zkušenost je taková, že to není žádná sranda. Ale myslím, že se na nich dá vydělávat. Mně se to zatím moc nedaří, plácám se kolem nuly, ale nemám ani pořádný systém. Určitě doporučuju si o binárních opcích pohledat info a nezačít slepě obchodovat podle jedné stránky, pár takových zkreslených tu je. Mám trochu zkušenosti i z Forexu a na binárních opcích se mi líbí, že řeším jen vstupy, nic jinýho. Osobně mi přijde nemožné vydělávat na minutových opcích, rozumnou šanci vidím na high/low a touch. Je to obchodování burzovním stylem, a to nikdy nebylo triviální, člověk nad tím musí strávit nějaký čas.
o 24.10.2014, 01:29 | Maniac | Upraveno: 2014-10-24 01:29:59
Vyďelat jde, ale chce to cas a trpelivost, ale musíš tomu rozumět. Největší problém jsou prave binární brokeri. Nasel jsem na netu nekolik upozornení na podvodne brokeri [ Link ] . Proto si vyber nejakeho kvalitního, nejlepe overeneho pres Ceskou narodni banku. [ Link ]
o 24.10.2014, 08:37 | AR
seš hodnej že si prošel registračním procesem aby si nás tady varoval
o 24.10.2014, 19:00 | ondrejch | Upraveno: 2014-10-24 19:00:58
Já se o binární opce zajímám pár měsíců, začal jsem u brokera TopOption a nyní obchoduji u StockPair. Pokud chcete obchodovat je důležité držet se určitých pravidel, které vám pomohou při obchodování a hlavně sníží vaše riziko prohry.Vydělat se dá ale musíte opravdu opatrně a pomaličku. Dost mi pomáhá tento web [ Link ] zrovna toto je odkaz na recenzi brokera u kterého obchoduji, zde většinou najdu co potřebuji nebo se poohlídnu jinde.

Zatím ;)
o 25.10.2014, 17:53 | AR
ještě že tě máme ondřeji a že si sem hodil ten reklamní link ;)
o 26.10.2014, 07:27 | mrazik
Jaka to nahoda, ze jak andyb nebo ondra ma aktivitu=1 :D
No a ted k tematu. Kolega v praci na tom ujel, stesti zacatecnika mu dodalo odvahu a aktualne je v minusu nekolik tisic dolaru, takze asi tak.
Je nutne si uvedomit jednu vec, aby nekdo vydelal, musi spousta lidi prodelat.
o 27.10.2014, 13:06 | Chris
ako pri kazdom tradingu. Treba mat disciplinu a dobry moneymanazment az potom nejaky system.
Ak niekto nerozumie aspon S/R urovnam a Trend liniam, tak nech to ani neskusa. = usetrene $
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3528 sekund.