Navštíveno 2823x

Rád bych se zeptal místních odborníků :) zda by šlo nějak "jednoduše-za malý peníz" opravit tuto při roky starou plazmu Samsung PS50C450. Nebo je po panelu? tzn nerentabilní oprava?
Má naběháno kolem 6500hodin
Díky za odpověď

Na youtube sem videl ze u nekterych tv staci poklepat na obraz a muze se to samo nahidit. Jednou se mi udelalo nekolik pixelu na monitoru tak sem na to poklepal a zase fungujou a ty rany s mirou normalne jako kdyz klepes na dvere treba :)
Dle mého vada panelu a nerentabilní.

21.05.2014, 21:35 |
Alííí Do garaze s ni ! :-)
Downland: Tak poklepání TV nepomohlo :(
Jinak jsem počítal že to bude panel, ale zkusil jsem to..
PS: garáž nemám, tak se na to budu dívat dál než mě to přestane bavit a donutí koupit druhou TV :)
jak se dá zjistit kolik to ma nakoukaných hodin?

22.05.2014, 11:27 |
Bucci dal bych to nějakýmu televizákovi nebo někomu, kdo do elektroniky dělá...
Třeba to bude nějaká blbost, Kapka tady nedávno něco měl s tv těsně po záruce a oprava nakonec vyšla na sranda prachy (jestli jsi z Prahy, zkus se dohodnout s Pavlem_528 - ten umí s velkym U)
třeba budeš mít štěstí... když ne, tak doporučim filmy typu: Zatmění, Noc upírů, Černočerná tma apod, tam pruh vidět nebude...

22.05.2014, 11:27 |
Bucci dal bych to nějakýmu televizákovi nebo někomu, kdo do elektroniky dělá...
Třeba to bude nějaká blbost, Kapka tady nedávno něco měl s tv těsně po záruce a oprava nakonec vyšla na sranda prachy (jestli jsi z Prahy, zkus se dohodnout s Pavlem_528 - ten umí s velkym U)
třeba budeš mít štěstí... když ne, tak doporučim filmy typu: Zatmění, Noc upírů, Černočerná tma apod, tam pruh vidět nebude...
LukeFab: ve skrytém servisním menu
[ Link ] ale pozor, rozhodilo se mi nastavení obrazu a to jsem v tom menu nic neměnil, aspoň myslím :)
Jinak na obraz u filmů jsme si celkem už zvykli, ale ten hokej není ono..
Není tu někdo z Přerova/Prostějova kdo by na to mrknul?
Na youtube je videí dost a většinou tento problém identifikují jako špatná flexi k obrazovce. Pokud nepomohlo poklepání, tak zkusit telku rozdělat a zkusit se mrknout na flexi v bodě, kde začíná pruh.
Na youtube je videí dost a většinou tento problém identifikují jako špatná flexi k obrazovce. Pokud nepomohlo poklepání, tak zkusit telku rozdělat a zkusit se mrknout na flexi v bodě, kde začíná pruh.
taky si myslim ze to bude nakej kabel (flex) protoze to je cela rada vim houby jak to funguje ale kdyby byl panel ko tak by podle me nesvitilo nekolik pixelu a ne cela rada :)

22.05.2014, 12:05 |
Downland | Upraveno: 2014-05-22 12:05:56
..
Tak jsem se konečně dokopal a zkusil povytahovat a očistit ty flexporty. Nepomohlo :(
Jen se mi zdálo, že je v jednom přerušená cesta ale nemám doma lupu. Je možné, že by se přerušila ta cesta??

02.06.2014, 13:41 |
Jozzo jo