Navštíveno 2310x

jaký pořídit kleště
[ Link ] tohle je šílená pálka
klidně ebay.de
tehdá jsem na místní radu pořídil krimpovací a na hobby práci , dobrý
Já jsem koupil tyhle, ale ještě jsem je nezkoušel.
[ Link ]
supr cena
YATO je polsko(podle mě to bude stejně čína jakoby vyrobená pro polsko ) - a prej základní řady jsou na prd a naopak mají profi řady a ty jsou funkční a s dobrým poměrem cena výkon - psal to někdo nedávno na offroud foru
zkusím na to někde kouknout
Maj tam několik typů, tyhle jsou nejlevnější. Já to potřebuju jenom na pár hliníkových matic a to by to mohlo vydržet.
já potřebuju na ocelové nýty
na hliníkáče to snad vydrží
( z obyč. kleští na trhací nýty mám zkušenost že je problém to že začnou klouzat a neutrhnou nýt)
V praci mame ty co linkl Petr. Jsou v klidu a dobre se s nema dela, lisujem teda hlinikovy matice ale. ty cos linkl ty mi prijdu jako zbytecna obludnost na ty rozmery (5-10). Jinak ty nase nejsou Yato, jsou neco jinyho, bude to klasika, matla to nejaky no name a ostatni si na to jen nacpou vlastni samolepku (ale to dela treba i takovej vyrobce jako Klauke).

22.05.2014, 02:34 |
Jozzo [ Link ] na několik generací při hobby využití :))

22.05.2014, 07:08 |
Midi34 | Upraveno: 2014-05-22 07:09:08
včera jsem byl v lokálním železářství
něco na objednávku za cca 1400kč by prej uměl
už to jednou řešil do kolbenky kde pracuju
takže musím zjístit kde jsou - pokusím se je na pár testovacích nýtování vypůjčit a pak si koupím vlastní -at vím do čeho jdu .
všem díky
pak dám vědět
kolega mi poradil jak pomocí imbusu podložek a matičky lze nanýtovat svépomocí
jen se tosešroubuje podrží se imbus a utahuje matka proti (ocelovej nejde ,ale hliníkovej v pohodě )
před časem jsem dostal tohle:
[ Link ] Ale je to jenom na menší matice, hliník i ocel, funguje to spolehlivě.