Navštíveno 1971x

21.05.2014, 10:19 |
Honcke | Upraveno: 2014-05-21 10:21:09
Docela se mi líbí.popřípadě rovnou někdo napište zkušenosti s tímto modelem.Díky:-)
Edit:odkaz
[ Link ]

21.05.2014, 19:38 |
Unihero | Upraveno: 2014-05-21 19:40:19
mám přesně ten samej motor v A6, 4x4 a také v LPG, proč ne, jsem spokojen. průměr plynu v automatu mám cca 13 ltr, ale mám špatnou lambdasondu.
modrej interier mám také, mám najeto 320 tis a ačkoliv některé kůže v těchto km jsou out tahle modrá je prostě furt jak nová.
takže bych se vůbec nebál. za tu cenu myslím že pěkné, jede to celkem svižně, v nižších trochu mrtvola ale pak když se dostaneš nad 4 tis tak se začne v tom motoru něco dít je to 30V
každopádně to bylo bourané a přestavěno na Facelift, ten se dělal tuším až v roce 2001. taky jsem shánel A4 než jsem narazil na A6.
Auto dobrý,ale bazar strašnej!!!!!!!
Unihero:myslíš že bouračka tedy?
AllInOne:no já to mám docela z ruky(jsem z Prahy) tak proto sháním info.
Díky oběma.
Honcke
Já to mám 15 min z domu, ale popravdě,nekoupil bych si tam nic.
Byl jsem se tam 3x podívat na auto, vždy pro známé a strašný
Mrkni na recenze na googlu. Mám snad pocit, že s tím tam maj něco společnýho cigoši.
Ok, seru na o.Dik za info chlapi.
Cigoši s tím nic společnýho nemaj, jen prostě Marek Šerý je klasickej bazarista co točí vraždy z itálie ve velkým s minimálníma nákladama :) Je to o náhodě, i on můe mít slušný auto, ale už podle fotek to zrovna tahle Audi nebude .)
jak se da z par fotek poznat, ze je to vrazda?
Neřekl jsem že zrovna tahle je Audi je vřažda, jen prostě když 5 let připravuješ měsíčně 30 aut z Itálie na prodej tak už tak trochu poznáš i podle fotek že auto nebude uplně fresh .)
prave zes napsal, ze ZROVNA TAHLE audi, proto me to prekvapilo, podle fotek nevypada nejhur.. sam sem mel svoji a6 z italie a za 4roky a 110tis km nikdy zadnej problem... myslim ze zobecnovat, kde sou auta ok a kde ne, je blbost..