Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nalepení plastových lemů a prahů

o Navštíveno 2433x o
o 21.05.2014, 13:03 | Ondrero
Zdravím, mohl by mi někdo poradit jak nalepit plastové ABS plasty na auto? Zkusil jsem už druhého výrobce lepidla co se používá na lepení autoskel. Na kastli to drží jak svině, že to musím ořezávat lámacím nožem. Zatímco plasty se odlepují úplně bez námahy. Zdrsnil jsem je a pořádně odmastil. A výsledek stále špatný.
Nemá někdo zkušenost s lepením aby to vydrželo? Aby to lepidlo drželo na plastu stejně jak na kastli :D
Díky

o 21.05.2014, 13:19 | Zdenek (A)
Bocni plastove listy na auto jsem lepil Sikaflexem. Uz ale nevim, ktery presne to byl. Bud 221 nebo 552. Vybral bych si asi spise 552:
[ Link ]
o 21.05.2014, 13:35 | Rustapha-659
používá se ještě nějakej PRIMER,aby to chytlo fest..

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 21.05.2014, 13:36 | Rustapha-659
skoro bych na 99% řekl,že je to ten samej.. :-D

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 21.05.2014, 13:55 | MiniMike
ja lepil strechu Würth K+D a drzi to porad a myslim si, ze ani nejsem schopen to nekdy oddelat :-)
o 22.05.2014, 00:42 | Tweety_xx
Ja pouzival polyurethanovy tmel. Tuba podobna jak na obrazku. Drzi nekolik let vice nez dobre.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3141 sekund.