Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Schnitzl cestou na sever?

o Navštíveno 1796x o
o 23.05.2014, 18:12 | muSlim | Upraveno: 2014-05-23 18:20:56
Hola, určite ste tu vyjazdení smerom na Berlín niektorí, viete doporučiť nejakú reštiku cestou, kde mi dajú maxi-řízek ktorý nesú až traja na stôl? Viem že je to v Nemecku celkom bežné, nikdy som to ale nikde nežral, tak keď by boli tipy, budem rád :-)

P.S.: tú veľkosť som myslel samozrejme obrazne :-D

o 23.05.2014, 19:36 | CRK
Jednou sem o tom viděl dokument a začínalo to tím, že nejdřív se jdeš podívat na zvířátka, jak žijou atd. a pak teprve se jde jíst a vysvětlovali tam, co je potřeba, aby ten řízek byl přesně takovej, jakej má bejt (kvalitní vajíčka (skořápky tak tvrdý, že nešly pomalu rozbít), smažit pouze na pánvi na másle atd.) Ale kde to je, netušim... Tak pište
o 23.05.2014, 19:43 | TROY
Berlin ne - tušim že na západ víc bejvaj ty gasthauzy s těma maxi řízkama
o 23.05.2014, 20:30 | haskyvr6
Tohle mají na pumpach s hospodou nebo na autohofech. Bud Maxi-schnitzel nebo Schnitzel XXL, ja si ho davám třeba na Ramstein Shell autohofu, ale to máš trošku z ruky ;) Tady u nás na severu u Berlina netušim, to mám vzdy sebou ještě teplé mini-schnitzle z domova :D
o 23.05.2014, 20:57 | muSlim
Piči. Tak bude wurst :-D
o 23.05.2014, 22:29 | Lucni.konik
V Mnichově je ta hospoda s XXXXXXL porcema, ale takhlě blbě na sever o ničem nevím.
o 23.05.2014, 22:34 | Lucni.konik
......apropo.......wurst bude každopádně, až tě zastaví "dojče polís" :-)
o 24.05.2014, 09:27 | haskyvr6
Trochu ot, ale minule jsem prijel z cesty domu a mladej sedel v pyžamu u telky. Ja jsem z něj mel malem infarkt, vypadal jak Simír :D

foto k příspěvku  od haskyvr6

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.