Navštíveno 1573x

cus pred rokem a neco jsem koupil pezutka kterej byl po bouracce na predek.mesic a pul sem ho mel v garazi a postupne se na nem delalo,doba kdy nebylo pojisteno 45dni a s prvnim vyjezdem se pojistilo.ted mi od ckp prisel dopis na 2litry.ma smysl jim psat ze vozidlo v rozhodne dobe nebylo provozuschopne a ani na pozemni komunikaci.tudiz nejezdilo???dekuju za kazdou radu

28.05.2014, 16:39 |
gizmi Co zkusit gůůůůůgl? Tento dotaz je asi nejcastejsi pripad s CKP na netu.
jasny koukam,,nekde jsem cetl ze se podobny dostalo i k soudu a pan to vyhral

28.05.2014, 17:20 |
soda Zaplat a bud rad, ze je to tak malo. To ze jsi ho nepojistil ihned po koupi je jen tvoje hloupost, za kterou se holt plati.

28.05.2014, 17:23 |
Sau Trval bych na svém. Nemožeš prohrát.
to vim ze je to moje blbost ale prispivat vyderacum se mi opravdu nechce.

28.05.2014, 17:48 |
Sau Obdobní zmrdi obvykle slyší na dopis od právníka. Pokud bys už nevěděl kudy kam, zajdi za nějakým a nech si od něho - pokud to bude vycházat nějak rozumně finančně - ten dopis napsat/poslat. Budeš mět od nich pokoj.
na tuzka.eu sem nasel snad dobrej navod.tak uvidim.sem si na to pojisteni nevzpomel bo se na aute furt delalo. kdybych s nim nacerno jezdil tak mlcim a platim ale opravdu bylo na zahrade a ochcaval ho pes.
nedávno proběhly informace, jak píše spek3d, bylo to až u ústavního soudu, který vydal ZÁVAZNÝ nález, že registrované vozidlo se nerovná provozované a soudci jsou povinni se tím řídit, mmch udělali to jako porušení práva na spravedlivý proces :-))
je to nález IV. ÚS 2221/13, kdo chcete, stáhněte si tento nález zde:
[ Link ]