Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > RC pomoc s nitro motorem

o Navštíveno 1600x o
o 29.05.2014, 20:23 | GooGoo
Nejak se mi nedari doladit RC nitro motor. Na studeny start jsou volnobezne otacky vysoke a jak se motor ohriva, tak jdou volnobezne otacky dolu, nekdy az do chcipnuti motoru, ale kdyz zas trosku pridam volnobeh na ohratem motoru, tak pak na studeny start je to peklo. Pak dalsi problem viz video. Po parkrat pridani plynu se spatne vraci volnobezne otacky, vzdy je chvilku motor vytoceny a az po par vterinach klesnou. Neporadil by mi nekdo co stim? Dekuji
Youtube video:

o 30.05.2014, 10:50 | axetom
ja se ridil timhle [ Link ] pakjsem zjistil ze je v haji motor. Nitro motor je svine. Staci trochu jiny pocasi a uz ladis zas. mel jsem 2x savika, a hodinu jsem ladil, 10 min jezdil :d

o 01.06.2014, 19:06 | Jozzo
lepsi kvalita toho obrazku by nebyla?
o 01.06.2014, 19:06 | Jozzo | Upraveno: 2014-06-01 19:09:44
.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3347 sekund.