Navštíveno 2608x

04.06.2014, 10:23 |
DITR hi boys mam dotaz audi tt 132kw vcera jsem mel dojezd 50 km a tak jsem dotankoval aspon za 500 u jedne benzinky a normalne odjel vecer jsem studene nastartoval a za jizdy nez se zahralo tak to cukalo. Dnes rano start nic nechytlo druhy start to chytlo ale jede to jak traktor cele auto se trepe nejede to a strili to do vyfuku jako krava nevite nekdo co stim??

04.06.2014, 10:28 |
DITR kazde seslapnuti plynu jsou rany jako prase cele se to trepe no masakr :( navic kdyz jsem otevrel motorovy prostor tak jsem ucitil jakovy se tam neco palilo :(

04.06.2014, 10:41 |
jok3r a ses si jistej ze to je benzinem? palej vsechny valce?
mě se stalo něco podobnýho kdysi, taky jak píšeš natankoval sem, normálně s tim odjel a druhej den už sem jel na dva válce. A chytit to moc nechtělo.
U mě byl jeden vstřik uplně ucpanej a zbytek částečně. Po vyčištění to zase jelo.
Kadel

04.06.2014, 12:23 |
AR počkej, nafta pistoli snad do benzínového hrdla nestrčíš ne?
AR ?
O naftě tady nepadlo ani slovo.
Vypustit nadrz a celej palivovej system vycistit.

04.06.2014, 13:27 |
DITR tankoval jsem benzin ne naftu i podle uctu k te benzince jezdim jen obcas kdyz nemam stavu a fakt potrebuju nutne minule sem vzal za 500 ale to same za studena to cukalo a strilelo z vyfuku vcera mela auto stara a samozrejme netankovala tak jsem byl nucen tam nabrat protoze dojezd 0 a benzinka v okoli nikde. rano start a uz to blblo zda se mi jak kdyby to jelo na 3 valce :( hnedka po ceste sem nabral u agipky abych to zredil a nic furt to same tak jsem to otocil a jel domu pro druhe auto

04.06.2014, 13:58 |
DITR ted jsem dojel domu a startnul to a to same porad a neustale nepravidelny hlucny chod motoru pri pridani plynu z vyfuku bilosedy dym kdyz slapnu po plnem tak to zastrili a vali se cerny dym na klesajici otacky se to skubat prestanu do doby nez se zase prida plyn mi to tak pripada jak kdyby nejel jeden valec :(

04.06.2014, 14:02 |
AR jo takhle tos jako nabral nějaký shit benzín? A nebo sis uvolnil nějaký bordel v nádrži pokud si měl vyschlo.

04.06.2014, 14:10 |
DITR asi shit benzin nebo to nasalo bordel zespoda nadrze ;(

04.06.2014, 14:12 |
zipp DITR, AR:
tohle je široce rozšířený omyl (s tím nasáváním bordelu z e spodu nádrže, když se jede na málo benzínu). Benzín se nasává vždy odspodu nádrže, nehledě na to, kolik benzínu v ní je

04.06.2014, 14:25 |
DITR to je taky mozne je pravda ze kdyz jsem menil cerpadlo na e39 nebyl tam bordel zadny a bralo to odspoda. ted sem se bavil se znamym rikal ze se mu to taky stalo tak dal vzorek na test a byl pry riznuty vodou:( ze to pry na sebe vaze takze vypustit nadrz vymenit palivovy filtr vycistit vstriky mrknout na svicky a ocistit je nalit novy benzin
Tak jako první nalej Velfobin do nádrže a uvidíš. Těch 70kč už tě nezabije.

04.06.2014, 15:14 |
DITR Dudelina jako jeste nez to vytankuju??? pokud ano tak kde jej sezenu??

04.06.2014, 16:05 |
xSam Nedavno se mi stalo neco podobneho. Dojel jsem pro 20l kvalitniho benzinu, nalil velfobin.
Nastartoval, nechal cca 20 minut bezet. Auto kuckalo, bilej dym z fejfuku. Pak se to uklidnilo, jel jsem to projet, chvili jeste kuckalo a byl klid.
Nacepoval jsem pak plnou a bez problemu. Zkusil bych to nejprve takhle. Sofistikovanejsi opravy muzes resit vzdycky...

04.06.2014, 16:06 |
xSam Velfobin koupis na kazde druhe benzine...

04.06.2014, 16:14 |
DITR koupil jsem velfobin nalil jej i nejake aditivum premium chcilku to kuckalo byl jsem to projet obcas to zahapruje necham to zchladnout a stavim se pro kvalitni benzin nekde a uvidime

04.06.2014, 19:26 |
imax bych tam na tu pumpu hned poslal kontrolu a jako dukaz si nech kousek toho spatneho benzinu+uctenku z pumpy. Jestli je ten benal riznutej, tak at si to ti sraci vyzerou!

04.06.2014, 19:33 |
DITR jj uz sem to resil pres coi trochu benzinu sem vytahl nez sem tam nalil ty sracky a uctenku mam taky

09.06.2014, 21:59 |
xSam Tak jak to dopadlo?